USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДТП на Відродження постраждала дитина

23 Листопада 2016 22:40
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох авто трапилася сьогодні, 23 листопада, ввечері по проспекту Відродження. В результаті ДТП постраждала дитина.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили свідки аварії.

Як розповіли у коментарі виданню в прес-службі патрульної поліції Луцька, згідно попередніх даних водій на легковику «влетів» у мікроавтобус. Опісля чоловік втік з місця події, кинувши авто на литовських номерах просто на дорозі. На місці події працювали патрульні.

Як згодом повідомили у коментарі ІА Волинські Новини, чоловіка впіймали луцькі автомайданівці спільно з представниками ініціативної групи «Євро Волинь», які відстоюють права водіїв на автомобілях з іноземною реєстрацією.

Активісти кажуть, що водія, який втік з місця аварії, вдалось зловити аж в селі Воротнів, що за Луцьком. Його передали правоохоронцям – вони й встановлять, чи був чоловік тверезим. У результаті ДТП постраждала дитина, яка в той час знаходилась в бусі. Нині її госпіталізували.

«Водій – лучанин, звуть його Геннадій, живе в одному з будинків, що на вулиці Кульчинській», - зазначають активісти.

Активісти впевнені, що хоч самі відстоюють права водіїв на нерозмитнених авто, але самі ж готові допомагати поліції в боротьбі проти людей, які порушують правила дорожнього руху на даних авто та створюють аварійні ситуації на дорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
це в Показати IP 23 Листопада 2016 18:40
нього влетіли! він не винен! він просто пішов з гордо піднятою головою шукати новий автомобіль може вже з польськими номерами! а шо...
34 до це в Показати IP 24 Листопада 2016 07:31
На авто з іноземною реєстрацією їздять одні неадеквати, коли влада це припинить
111 до 34 Показати IP 24 Листопада 2016 09:50
це ти неадекват. Як можна всіх людей ставити під одну гребінку??? Це те саме, що я скажу : "всі пішоходи -ніщеброди і безмозглі дурні, бо не можуть собі заробити на машину", але це ж не правда! Є і на укр реєстрації повні ур*ди, які права купили, а їздити не купили... Так шо перед тим як в черговий раз "пукнути" в інтернеті, подумай три рази!
Добер до 111 Показати IP 24 Листопада 2016 22:50
Чувак пукнув і в нього вісім вподобайок! Нехило так "пукнув", га? Реально більшість з тими іно-номерами добрячі неадеквати... Хулі, купив лаху за 500баків от і ставлення відповідне! Тільки ж не думає, чудило, що люди можуть постраждати і він сам у підсумку...
Анонім Показати IP 23 Листопада 2016 18:45
Ооооо, і знову авто з інозеною реєстрацією. Можливо це один із тих активістів, що блокували Ягодин, вчора ОДА і митний пост Луцьк? На 100% так і на 100% бухий. Якби це був дійсно іноземець, він би не втік з місця ДТП. Що маємо те маємо. Дозвольте тим полудуркам зробити те, що вони вимагають. Тоді і втекачів з місця ДТП буде більше.... Активістам привіт....
експерт Показати IP 23 Листопада 2016 19:16
Залишають авто в двох випадках: з малодушності (боягузи), або з алкоголем. До завтра проспиться і скаже в ментурі, що злякався. А якщо по правді, то чоловіки здрібніли нанівець.
DPS Показати IP 23 Листопада 2016 19:16
на металолом зразу. Яка постановка на облік? на шрот одна дорога
Патріот до DPS Показати IP 23 Листопада 2016 19:59
Навіщо на металолом? В АТО хлопцям!
ааааааа до DPS Показати IP 23 Листопада 2016 20:23
Його в травпункт забрали п.
Алекс Показати IP 23 Листопада 2016 19:23
Він не розуміє, що його вичислять по перетину кордону.... Заборонити взагалі в'їзд таких машин в Україну, якщо не власник-іноземець за кермом. А якщо наш то на розмитнення а бо з моста в воду!
Анонім до Алекс Показати IP 23 Листопада 2016 20:59
Не вичислять. При перетині кордону, громадяни пред'являють паспорт для виїзду за кордон. В цьому документі не містяться відоості щодо реєстрації (прописки). Більшість таких водії записують адресу "зі стелі", а інспектор митниці записує адресу "зі слів громадянина". Перевірити вірність поданої адреси важки.
вова до Алекс Показати IP 23 Листопада 2016 22:40
Вже краще на такому їздити ніж на Москвичі чи Жигулю. ціна та сама а безпека краща
7997 Показати IP 23 Листопада 2016 20:11
ДА ПРИ ЧОМ ТУТ ПОЛЬСЬКІ, ЛИТОВСЬКІ ЧИ БУДЬ-ЯКІ ІНШІ "БЛЯХИ"!!!?!??? Да люди це все які за рульом, якшо д@Lба€б, то пох.... йому яку машину вкладати....і хто від цьго постраждає, і пох.... йому в яку машину під "сінькой" сідати...в GL-лку, в S-ку, чи ваше улюблене, в якусь BMW.....на UA номерах !!! Якшо в людини така (низька)міра свідомості то рано чи пізно він всерівно себе проявить....наприклад на Жигулю за 700$...або не обов'язково на дорозі....!!!!!...дааа тоді не скажеш польські, літовські бляхи.... А актівісти (конкретно ці які по іноземним автомобілям) то трошки не за це виступають...НЕ ЗА БЕСПРЄДЄЛ!!! А навпаки щоб всі могли їздити і можна було встановити хто на чому!!!! P.S.: "в усьому винні польські літовські бляхи"...
А Показати IP 23 Листопада 2016 22:03
"вулиця Відродження"?? хех, проспект Відродження правильно)
юра Показати IP 23 Листопада 2016 22:25
я зрозумів що 80 % писак власники вазів зазів,LANOS та таврій,від чого така ненависть до іноземної реєстрації - від того що за ваш ланос хтось може купити собі AUDI 2000- 2004 р.р.в Польші чи Литві???????а ваше авто вже стало "вєчним"???? Вся справа в державі яка обіцяє з нового року зробити тимчасову реєстрацію таких авто,тобто видавати укр номери замість іноземних на рік,плата в районі 200 евро!А якщо ви зомбі і вірите Авакяну і грузинам в те що на іноземних бляхах вчиняють злочини тільки,то це капля в морі злочини вчиняють і знявши номери і помінявши їх та ін.з укр машин.А якщо народ ту.ий як стадо той заслуговує на таке життя.Хочете платити податки такі яких ніде в Європі нема за розмитнення???? в мене слів нема.Я не хочу з такими людьми в одній державі жити!....Зробіть простіше занесіть свої гроші власникам заз,і лобіюють евро -5 і все.
Сергій до юра Показати IP 24 Листопада 2016 23:03
ЗАЗ - українська кантора. Чи куди людям гроші носити га, "патріоте"? Чо не люблять польських блях? Ну бо сидить голодранець а морду копилить)) Або ще так: Як достойним людям дивитись у кінотеатрі на безбілетного?? явно шо без високої поваги. але ше терплять. про виїзд раз на рік і не мрійте. і раз на місяць теж!)
Сергій Показати IP 23 Листопада 2016 23:26
Самі зловили... Тепер питання , а що робить поліція якщо активісти викрили по гарячим слідам...?)??????
саша Показати IP 23 Листопада 2016 23:33
Я бачу тут одні тролі пишуть коментар, а Євро волинь на громадських засадах і результати видно одразу.найшли учасника дтп з потерпілими (а це кримінальна відповідальність) швидше поліції яка отримує 8000грн зарплати.
Олексій до саша Показати IP 24 Листопада 2016 09:42
Повністю підтримую.
Василь Показати IP 24 Листопада 2016 00:41
Видно треба було такому статися щоб показати що реєстрація, тимчасова, принаймні, обов'язкова. Влада ж відчиталася що вже навели порядок в МРЕВ, тепер зареєструвати "за хвилину" можна, отож 3 дня на реєстрацію, якщо не іноземець + при перетині кордону фото морди лиця на фоні авто та номерів агрегатів. Інше діло що вартість розтаможки має бути людською, нехай за це і страйкують собі, але тільки за розтаможку!
Андрій Показати IP 24 Листопада 2016 07:40
Аварії створюють не "бляхи" ,а те чудо ,що ними керує! Хай би вже на законодавчому рівні приняли ту реєстрацію тимчасову,принаймі шукати стане простіше тих гонщиків! Тай там пунктик цікавий є - всі мусять виїхати та ввезти -лише тоді підлягатимуть тимчасовій реєстрації,побачимо скільки охочих лишиться в ті забавки бавитись!
Олексій Показати IP 24 Листопада 2016 09:47
Державі абсолютно не вигідно щоб громадяни мали можливість купувати НОРМАЛЬНІ авто за доступною ціною. Є ж потужне лоббі на таврії, лануси та ВАЗи, які морально застаріли років так 20 тому. Тому влада всякою цною хоче стравити населення між собою, що, до речі, їй непогано вдається. А ми як вівці, так і далі будемо купувати старий та новий металобрухт вітчизнного автопрому по космічним цінам. Проблема не в реєстрації, проблема в головах.
Лучанин Показати IP 24 Листопада 2016 09:54
Перечитав всі коментарі і зрозумів, люди тут діляться на 2 категорії: 1) Ті які купили авто з укрреєстрацією і їх жаба давить, що інші їздять на таких же тільки в 3-5 раз менше за них заплатили. 2) Ті, хто не може заробити навіть на авто на іноземній реєстрації і бризкає тут слиною...
Костя Показати IP 24 Листопада 2016 11:36
Користуючись шпаринами в різного роду законах та нормативах наші "слуги народу" та їх покровителі виводять в оффшори мільярди доларів та уникають податків на космічні суми. Як тільки така шпарина з'явилася у народу - її відразу треба закрити. Бо холопам жити нормально не дозволено. Та зробіть процедуру прив'язки конкретно пригнаної машини до конкретного громадянина з чіткою відповідальністю і зробіть плату річну за таке авто, знову ж таки з прив'язкою до особи. Буде і відповідальність і наповнення бюджету. Хоч щось для людей зробите.
Хто ми Показати IP 24 Листопада 2016 18:35
Ми в країні демократичній живемо... ( чи країна первісно-общинних людей... ?!) Повинен бути самоконтроль ... Випив алкоголю- не сідай за руль... Дотримуватись правил дорожнього руху і пішоходам і водіям. ВЗАЄМОВВІЧЛИВІСтЬ МІЖ людьми ПОВИННА БУТИ (Ми ж люди... ?!). ЧИ НЕ ВСІ ЛЮДИ ЛЮДИ... ?
БРСМ Показати IP 24 Листопада 2016 23:14
Часом гасаю як дурний, ну бо я молодий) Бабулю раз посадив на капот... 100 баксів їй дав. а та холєра ше ментам мене здала... Тепер вже рідко гасаю... ну хіба як "нап'юсь" і дівахи в салоні)))))))) Як я фігачу всі повинні понімати, що в чувака пруха, день хороший і не лізти поперек дороги! Бо наступні 29днів я буду пропускати інших матьорих пацанят!) Я ш не мудило дурне. Всьо понімаю) АЛЕ! БУДЬМО ТРОХИ ПЕРЕДБАЧЛИІШІ, ХЛОПАКИ!
Ванга до БРСМ Показати IP 25 Листопада 2016 00:54
Догасаєшся!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus