USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дубль «Волині» програв у Дніпропетровську

15 Квітня 2014 09:04
Календар дав молодіжній команді «Волині» у суперники двічі поспіль команди, які перебувають у трійці лідерів чемпіонату. У минулому турі «Волинь» впевнено зіграла у нічию в Маріуполі, вчора ж зустрічалася із дублем «Дніпра».

Склад лучан довелося терміново посилювати кількома гравцями U-19, адже у матчі із «Іллічівцем» травму отримав Роман Никитюк. Забігаючи вперед, скажемо, що і в цьому поєдинку не обійшлося без ушкоджень. Вже на 17-ій хвилині в гру замість замість Сергія Петрова на 17-ій хвилині мусив вийти Андрій Стрижеус, - повідомила клубна прес-служба лучан.

Перша половина тайму пройшла у рівній боротьбі, а от з другої половини вималювалася певна перевага дніпрян. Вона матеріалізувалася на 33-ій хвилині. «Дніпро» забив після розіграшу штрафного. Войцеховський пробив головою у поперечку, а першими на підбиранні були не захисники лучан, а Васільєв1:0.

На старті другої половини команди обмінялися голами. Спочатку Васільєв зробив дубль, "пробивши" Літовченка дальнім ударом - 2:0. Вже через хвилину, на 54-ій хвилині Тарас Коблюк відновлює інтригу в матчі. Він забив Варцабі ударом із середньої відстані та після рикошету від рук кіпера - 2:1.

Майже відразу могли волиняни зрівняти рахунок. Стрижеус подавав черговий кутовий, дніпряни запанікували в штрафній, але все ж змогли винести м`яча...

«Волинь» активізувалася на якийсь ігровий відрізок, але господарі все ж дотиснули гостей. Захист дозволив Войцеховському безперешкодно прострілити на вільного Третьякова і той легко замкнув пас - 3:1.

Склади команд:
«Дніпро»: Варцаба – Сваток, Конде, Блізніченко (Сондей, 88), Бабенко, Войцеховський (Будагов, 88), Мігунов, Кочергін (Чечеленко, 61), Горбунов (Третьяков, 58), Лучкевич, Васильєв (Крапивной, 87).
Запас: Баштаненко, Лопирьонок.

«Волинь»: Літовченко – Годований, Малецький, Воробей, Шаповал – Коблюк, Никитюк А. - Мемешев (Кулина, 66, Малик, 78), Булига, Літвінєнко – Петров (Стрижеус, 18).
Запас: Пшибила.
Голи: Васільєв (33, 53), Третьяков (80) - Коблюк (54).
Попередження: Літвіненко (28), Літовченко (54), Коблюк (60)



Сьогодні, 15 квітня, о 19.00 відбудеться матч між основними складами дніпрян та лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus