USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дубль «Волині» познущався над аматорами

20 Лютого 2012 12:13
У рамках четвертого туру на Меморіалі пам’яті Олександра Щанова молодіжний склад «Волині» здобув другу перемогу на турнірі – над «Колосом» із Ковалівки (4:0) – і вийшов на друге місце в турнірній таблиці.

Про це повідомляє сайт луцького ФК.


Після невдачі у поєдинку з «молодіжкою» київської «Оболоні» дублери «Волині» прагнули реабілітуватися в матчі проти аматорського клубу «Колос» (Ковалівка).

Природно, що в цій грі перевага була повністю на стороні волинян, які упевнено здолали свого опонента з рахунком 4:0. Хет-трик на свій рахунок записав Радченко, а ще один гол на рахунку Романа Никитюка.
«Волинь-М» – «Колос» Ковалівка 4:0 (2:0)
«Волинь-М»: Сослюк, Щедрий, Циркуненко, Никитюк, Медвєдєв (Луценко, 46), Подригуля (Ряшко, 46), Приндета (Коблюк, 46), Жук, Акімов (Цебро), Радченко, Андрухов
Голи: Радченко (25, 42, 50), Никитюк (70)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus