USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Динамо» К - «Динамо» З: снігова нічия. ВІДЕО

4 Грудня 2012 23:56
Київське «Динамо» втратило перемогу в матчі з хорватськими тезками. Загберці відігралися на останніх хвилинах гри.

Поєдинок 6-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів 2012/2013 відбувся 4 грудня в Хорватії.

Матч розпочався «під акомпанемент» снігу, який засипав поле загребського стадіону. Вже на 2-ій хвилині арбітр вирішив змінити традиційний білий м'яч на помаранчевий. Через сніг, який поступово засипав поле, сферу було дуже важко побачити не тільки вболівальникам, але й гравцям.

А через 6 хвилин суддя взагалі вирішив зупинити гру, щоб почекати доки не перестане йти сніг, а стюарди не розчистять розмітку на полі. Матч відновився десь за півгодини.

Загалом, у першому таймі краще «бігли» господарі поля. Відчувалося, що вони, хоч вже й вилетіли з єврокубків, грали з повною віддачею. Хорвати створили кілька небезпечних моментів, але там, де не справлялися кияни, на заваді гравцям атаки ставали погодні умови. Сніг продовжував падати, тому м'яч котився не так швидко, як на траві, та й поле місцями перетворилося на ковзанку.

Зрештою, те, що не вдалося загребцям, змогли гості з України. Під завісу першого тайму відзначився Андрій Ярмоленко. З його ударом з 18-метрової відстані навряд чи впорався і найкращий воротар світу.

Решту матчу на полі й далі домінували господарі, які довели свої дії до гола лише на 93 хвилині. Воротар киян Максим Коваль збив у своєму карному гравця хорватської команди, а пенальті впевнено реалізував Іван Крстановіч.

Динамо Загреб - Динамо Київ 1:1
Голи: Крстановіч, 90+4 (з пенальті) - Ярмоленко, 45+1
ДЗ: Келава, Врсалько, Віда, Шимуніч, Ібаньєс, Адема, Ковачич, Брозовіч (Піваріч, 71), Саммір, Чоп (Крстановіч, 60), Бечірай
ДК: Коваль, Бетао, Вукоєвич, Михалик, Тайво, Гармаш, Велозу, Ярмоленко, Аруна (Богданов, 90+1), Дуду (Мехмед, 83), Ідейє (Рубен, 76)
Попереджені: Віда, Брозовіч, Крстановіч - Дуду, Ярмоленко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus