USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Директорам низки навчальних закладів Волині хочуть продовжити контракти

29 Березня 2017 23:13
Директору Рожищенського навчально-реабілітаціного центру Тетяні Козубович, директору Головненської спеціальної ЗОШ-інтернату Наталії Сушик та директору Центру туризму, спорту та екскурсій Леоніду Толстіхіну можуть продовжити контракти ще на один рік.

Про це стало відомо 29 березня під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Члени комісії також рекомендували голові обласної ради продовжити на два роки контракт директору науково-технічної творчості учнівської молоді Ігореві Стельмащуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 30 Березня 2017 16:26
Для чого продовжувати контракти? Керівники на пенсіі-пора молодим звільнити дорогу. Необхідно будувати європейску освіту і призначати нових людей прогресивних.
УВАГА-100% Показати IP 2 Квітня 2017 10:50
Тепер Стельмащук знову буде 2 роки брати хабарі з батьків та педагогів, торгувати на робочому місці паленою горілкою, забирати гроші зібрані для учасників АТО для власних потреб!!!! Куда комісія дивиться?? Стельмащук 2 ва дні бухий ходив, коли взнав, що йому продавжили контракт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus