USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Діти «відриваються» в нічних клубах. Скандальне ВІДЕО

30 Листопада 2011 11:09
Телевізійники каналу ТЕТ зняли скандальний сюжет про «дитячі тусовки», які відбуваються в нічних клубах столиці.

У клубах Києва регулярно проводяться так звані Teens-паті – «дитячі тусовки», на які приходять школярі від 13 до 18 років. Скандальне відео, де київські школярі відриваються в одному з нічних клубів Оболоні, опинилось серед лідерів перегляду в Інтернеті.

Про це пише «Комсомольська правда в Україні».

Вечірка, на якій зібралося близько сотні дівчаток та хлопчиків, мало чим відрізнялася від дорослої клубної тусовки - алкоголь, сигарети, go-go girls.

Школярі зовсім не соромилися телекамер і сміливо розповіли журналістам телеканалу ТЕТ, що «читати книги і вчити вірші - дуже сумно і нікому не потрібно», а щоб заробляти багато грошей, потрібно «стати дружиною якогось класного чувака».

Еротичні танці та сексуальна тема на тінейджерській тусовці - теж не табу. Заклик діджея обрати найсексуальніші сідниці нікого не здивував. На питання журналістів, чи може у дівчинки в 14 років бути сексуальний зад, одна зі школярок впевнено заявила: «Звичайно!». І додала, що займатися «цим» в 15 - цілком нормально.

На відео чітко видно, що майже всі школярі добряче напідпитку, більшість з них – із сигаретою в руках. Деякі з дівчат забралися на столи і влаштували далеко не дитячі танці. Багато юних відвідувачів ледве тримаються на ногах.

Один з хлопців зізнався журналістці, що через 10 років, коли йому виповниться 25, він мріє тусити у клубах «з тьолками і друзями».

У клубі виданню розповіли, що діти влаштували справжній погром.

«Діти - не подарунок. Дорослі не поводять себе так, як вони. Весь клуб був розгромлений! Це сумний досвід - більше таке не повториться! Це перша і остання вечірка такого типу...», - сказали в клубі.

Також там запевнили, що алкоголь дітям ніхто не продавав, але вони самі «дорвалися» до нього. А більшість хлопців прийшли в бар вже п'яними.

Утім, подібні «дитячі» тусовки давно відбуваються і в інших клубах міста. Фейс-контроль для них один - відвідувачам має бути 14-18 років на вигляд. Починаються вони досить рано - близько 18.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Віктор Показати IP 30 Листопада 2011 11:38
А яке відношення Дурнєв+1 має до комсомолської правди? Дурнєв - це проект телеканалу ТЕТ
зaгрeб Показати IP 30 Листопада 2011 11:46
Ети мaлолeтниe ублюдки нaсмотрeвшись клипов Тимоти и прочeй пaторочи щитaют сeбя ужe успeшными людьми.Зa ...иждeныe у мaмы дeньги до 25 нeнaтусуeшся .А потом что? Бeрeмeннaя 19лeтняя клaвa с 20лeтним роспиздяeм нa шee у нищих родитeлeй .Вот вaшa пeрспeктивa тусовщики.
Хатуль Мадан до зaгрeб Показати IP 30 Листопада 2011 19:35
стопудово.
ПЕДАГОГ, 24 РОКИ!!!!! до зaгрeб Показати IP 30 Грудня 2011 11:47
це страшна реальність!!!! крім насильства і розпусти сучасні діти нічого не бачать і не навчаються....а виною масмедіа..та ще й батьки НЕ ДУЖЕ ТУРБУЮТЬСЯ!!!! ...ви тільки уявіть, яким буде майбутнє через 100 років з такою "безмізкою і деградованою молоддю"...а вони ще цьому радіють - такі розумні, що далі нікуди...На фоні цього можна виділити цілу низку соціальних та психологічних проблем...і мало хто над цим замислюється. ОСОБЛИВО молодь - наше майбутнє....З ВАС РОБЛЯТЬ, В ПРЯМОМУ РОЗУМІННІ, "ДИБІЛІВ"....АДЖЕ СТАДОМ ТУПИХ БАРАНІВ КЕРУВАТИ ЛЕГШЕ, НІЖ "ЛЮДИНОЮ МИСЛЯЧОЮ"....ЗАДУМАЙТЕСЬ!!!
Бомба Показати IP 30 Листопада 2011 12:25
Оце малолітнє бидло буде розбудовувати Україну ? Прощавай незалежність. З союзу з собою взяли все гірше, а добре все залишили там.
мама і тато Показати IP 30 Листопада 2011 12:43
А ми що такі не були? Тільки приховано. Теж родили у 18 років. І сиділи у батьків на шиї. Як ми можемо інших повчати???Ми ж самі не кращі. Нам тільки по 34 роки -ще не проти піти гульнути, але там вже ми старі.
*** до мама і тато Показати IP 30 Листопада 2011 14:56
не такі. а це реально нав*язана "культура", щоб перетворити нас в тупих "америкосів", бо це "тіпа круто". заклад закрити, батків цих дітей притягнути до адмінвідповідальності, організаторів - до кримінальної, за розбещення.
Андрей до мама і тато Показати IP 24 Січня 2012 15:03
ты ... всех не приписуй
111 Показати IP 30 Листопада 2011 13:00
ЖАХ! Невже це - наше майбутнє?!
уж Показати IP 30 Листопада 2011 13:01
та є кому розбудовувати і навіть майбуть хтось з них можливо коли небуть стане якимось видатним хіміком чи то фізиком чи то рецидивістом.... а так то є зараз сміття...
Осінь Показати IP 30 Листопада 2011 15:50
"...На відео чітко видно, що майже всі школярі добряче напідпитку, більшість з них – із сигаретою в руках. Деякі з дівчат забралися на столи і влаштували далеко не дитячі танці. Багато юних відвідувачів ледве тримаються на ногах." А в наших нічних клубах,що такого нема?! Та не те що не повнолітні,а вже і повнолітні на столах танцюють,а потім самі з нього їдять, п'ють..., отак і живемо, а ще самі себе "наші" назив. "золотою молоддю"=), аха ха))),позорище, от вам і дівчата,всі ми думаємо знаємо хтоце, які вони,от з ними потусити класнл,А потім їх використавши всі пальцями і тикають,що вона, вона, ось ця і та,а я з нею,да ми..., а потім в років 25 поч. замислюватися,що ми робили?! А РЕПУТАЦІЮ ТО НЕ ПОВЕРНЕШ ОТ І ЖУРЯТЬСЯ СИДЯТЬ, А ЩО ХОРОШОГО ВОНИ ЗРОБИЛИ, ПРОСЛАВИЛИ? НУ ДА,ТІЛЬКИ ТУПО З ТУПОЇ=) сторони!!! Задумайтеся трохи "севентішки" теп. і мин. "золотішки" як треба себе вести!!! З вас бабло косять і за дурнів мають!!!
миколайчик Показати IP 30 Листопада 2011 16:59
бридко і соромно!!!!!!!!!!
Мая Абрикосова Показати IP 30 Листопада 2011 17:37
Дети коммунистов+бандеровцев...Перед Всемирным Потопом было именно так.Ной уже строит свой корабль-готовтесь!
едуард лимонов до Мая Абрикосова Показати IP 1 Грудня 2011 20:18
Маї Абрикосовій. Другого потопу не буде...
Олег Показати IP 30 Листопада 2011 18:07
Погляньте що показують по телебаченню , батьки ішачать зранку до ночі щоб нагодувати та вдягнути чад на виховання часу не залишається а школа то пристрій для викачування грошей на дітей їм начхати. От і маємо.
El до Олег Показати IP 16 Січня 2012 10:09
До речі: пошукайте оголошення з пошуку няні, гувернантки, няні-домробітниці. Подивіться, чого хочуть від таких робітників батьки. Приблизно таке: потрібна няня з проживанням. Дитині 1 рік 2 міс. Робочий день з 7.30 до 21.00, прання гладження, прибирання, приготування їжі для 4-х чоловік, розвиток дитини, годування, вкладання спати, дотримання режиму дня, догляд за одягом, іграшками та кімнатою дитини, читання книжок, вивчення віршиків і пісень, знання іноземних мов, бажано - музика, хореографія, образотворче мистецтво.... Ну і варіанти забаганок. Так хто і кого виховає? Батьки планують хоч іноді бачити своє дитя? Гроші на першому місці. Ці гроші вони потім будуть давати своїм чадам, яких виховали чужі тьоті знову ж таки за чималі гроші, на розваги - з великої любові.
небайдужа Показати IP 30 Листопада 2011 18:15
незабаром день української армії. куди повести дітей? в школі ніяких конкурсів не проводиться, танців теж, солодкий стіл для малечі, та й то не можна, в кафе не підеш(хто зна чим там накормлять), на екскурсію не поїдеш - дорого!
Max Freeman Показати IP 1 Грудня 2011 14:02
Какое бурление масс в комментах... А никто ведь не задумался над следующим: 1. Ведущая явно подталкивала к определенным ответам, что в случае с 15-летними детьми - как два пальца... 2. Показанный в ролике возраст как раз и является возрастом юношеского максимализма, когда ребенок только-только осознал, что он начинает уже немного напоминать взрослого. Я надеюсь все помнят СЕБЯ в этом возрасте? Я, например, носил серьгу в ухе, кожаные штаны и синие (!!!) круглые очки. Выглядело смешно, но мне казалось, что круто. И алкоголь в их возрасте я тоже уже попробовал. И почему-то не вырос из меня ни алкоголик, ни наркоман... Поверьте, многие из этих детей уже через 2 года будут смеяться над собой в этом видео. 3. Вы забываете, что ведущая программы (как и сама программа) имеют непосредственное отношение к созданию у молодежи представления о "крутости" клубов и тусовок. 4. Люди приходят в клубы, чтобы отдыхать и расслабляться. Кто-то умеет расслабляться и без алкоголя. Кто-то - нет. Я не имею в виду сейчас именно эту детскую вечеринку. Я говорю о том, что приходить в клубы и задавать "трезвые" вопросы нетрезвым людям - большого ума не надо. Такая передача меня позабавит, но не более. Не вижу тут смысла делать глобальные философские выводы. Ценности за последние 20 лет существенно изменились - это давно не новость...
Max Freeman до Max Freeman Показати IP 1 Грудня 2011 14:04
Да, и кстати, утверждать, что дети "дорвались" до алкоголя - как минимум смешно со стороны клуба. Мол, мы отказывались продавать, но они перелезли через барную стойку, отметелили всех барменов и сами приготовили себе коктейли? Не смешите меня....конечно же продавали :)
Руслан Показати IP 10 Грудня 2011 00:12
пипец
Володимир Показати IP 15 Грудня 2011 23:24
КАПЕЦ Україні!!!!!!!!!!
Дмитрий Показати IP 27 Грудня 2011 11:59
Ведущая - подгулявшая! голос или пропитый или убитый........... Вобщем страшило!!! Зубы жесть!
оля Показати IP 31 Грудня 2011 18:59
майбутне не тільки в цих дитячих обличчах. вони вже отримали свое власне бачення майбутнього. І навряд щось його змінить. Більшість з дітей що пройшли таке навчання - інтелектуально та морально захворіли. це не проба а потім аналітика. це стиль що підтриманий бізнесом, нравами суспільного життя через телебачення прижравшихся на екранах морд ( поплавський - горілочка, сумська - інтернаціональ, лорак - масква, лоліта=кіркорів - веселись народ, ...). Не сподівайтеся на якесь вивчення цього явища. Воно вже повним ходорм виховує вже і Вас - батьки. Спинити цей шквал без державних повноважень та моральних Правил суспільного Життя - не вдасться. Кожен своє отримає в різний час
Смитт Показати IP 10 Січня 2012 00:54
Да идиоты малолетние. А все течет из нашего верха. Потому что им выгодно чтобы народ был туп и беден. И вообще деградировал. Принять закон и запретить до 20 лет клубы вообще посещать и бухать. Снова куда власти смотрят - мудачье собралось и за портфели бодаются, а молодежь Спивается. Раньше по развитию занимали высокое место а сейчас ((((((
Вадім Показати IP 15 Січня 2012 11:17
Правду кажуть, що сама найкраща зброя в наш час це засоби масової інформації
Олександр Показати IP 16 Січня 2012 19:36
Тінейджери схаменіться! Візьміться за розум і швидко приступайте до навчання та самовиховання. Виховуйте в собі якості СПРАВЖНЬОЇ людини, а не гамадрила та імбіцильних “крутих” зі шмарклями під носом!!! “Тьолки”,“чувихи”, “соски” та “круті пецики” - це все швидкоплинне, і не варту уваги нормальної людини. Озирніться навколо себе і подивіться на світ тверезими очима! Поміркуйте над спражніми людськими цінностями, а не над тим з ким “побухати”, “потраха..ся”, “посмоктати”! Займіться спортом, самовихованням, духовним розвитком!!! Бажаю успіхів у розвитку!
валентина Показати IP 19 Січня 2012 14:45
слов нет,почему-то вспомнила Сталина.
Андрей Показати IP 19 Січня 2012 21:26
ведіть в гуглі "план даллеса"
УЖАСССССССССССС Показати IP 20 Січня 2012 13:02
дебіли
niko Показати IP 27 Січня 2012 21:49
Досить швидко ця "трудяща" молодь буде утримувати клас пенсіонерів якому ми будемо належати. Якщо , вони нас не доб*ють до пенсійного віку. Піпец нам, пенсіонери 2030 - 2050 років!!!
Марина Показати IP 14 Листопада 2012 16:26
Как по мне то все нормально. Все в этом возрасте отрывались. да мне сейчас 15 лет и я тоже хожу по клубах. и что?? учусь я хорошо отличница. курю.Но у меня свои взгляды на жизнь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus