USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дитячу школу боксу створили спільними зусиллями. ФОТО

28 Квітня 2012 13:11
У Луцьку запрацювала нова дитяча школа боксу. Її відкриттю юні лучани завдячують Благодійному фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», Благодійному фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь», Луцькій міській владі та ДКП «Луцьктепло».
Відкриття школи відбулося урочисто за участю народного депутата України, засновника фонду «Новий Луцьк» Ігоря Палиці, голови Волинської ОДА Бориса Клімчука і Луцького міського голови Миколи Романюка 27 квітня.


В межах програми «В здоровому тілі – здоровий дух» Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» придбав для школи новий боксерський ринг, 20 пар боксерських рукавичок, 20 боксерських шоломів та 4 боксерські груші-мішки.


Про приміщення спортивного клубу та благоустрій прилеглої території подбала міська влада, а ремонт здійснили за кошти благодійного фонду «Рідна Волинь». Допомогли облаштувати приміщення КП «Луцьктепло» та ПАТ «СКФ Україна».
Під час відкриття школи боксу, Ігор Палиця пообіцяв ще й обладнати приміщення кондиціонером.
Допомога юним боксерам – добра традиція для народного депутата України, президента благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігоря Палиці. Так, за сприяння фонду минулого року для відділення боксу в ДЮСШ №2 були закуплені боксерські рукавички, шоломи та спортивний інвентар.

Діти з ентузіазмом розповідали про новий спортивний клуб. Юні спортсмени зауважили, що їм подобається нове приміщення. «Найбільше мені подобаються груші та рукавиці. Ще у клубі встановили великий ринг, більший за той, де я займаюся», – розповів юний боксер Сашко. Окрім того, школярі відзначили, що у клубі, окрім душових кабін, облаштували сауну. Хороший новий спортивний інвентар, а також те, що тренування – безплатні, спонукатиме юнаків та дівчат долучатися до занять у школі.

Після символічного перерізання червоної стрічки, засновник благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця, волинський губернатор Борис Клімчук та Луцький міський голова Микола Романюк взяли участь у святі, влаштованому з нагоди відкриття закладу.
Президент благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця подякував за запрошення на відкриття клубу. «Хотів би побажати вам поважати один одного, мати спортивну культуру, мати чесність, коли ви займаєтесь спортом один на один, і, найголовніше, залишати свою агресію тут, а на вулицю виходити з відповідальністю, що ви є сильними, навченими, і ваше завдання – стати на захист тих, хто не може себе захистити», – висловив свої побажання дітям Ігор Палиця.


Коментуючи відкриття школи боксу, Ігор Палиця додав: «Ми із задоволенням допомогли, тому що основне – це здоров’я фізичне, здоров’я моральне дітей і дорослих».
Борис Клімчук подякував президенту Благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігорю Палиці.

Клімчук висловив подяку також міському голові Миколі Романюку за турботу про спорт у місті. Окрім того, голова облдержадміністрації подякував керівництву клубу «Золота рукавичка».
«Ми чітко знаємо, що тут дурному не навчать. Будуть вчити малих хлопчаків ставати більшими, хлопцями, юнаками, ставати мужчинами в результаті. Ви всі тут, щоб вміти тримати удари. Не тільки боксерські удари, а потім, коли життя візьме вас в свої руки і буде наносити удари зліва і справа. Але коли ви навчитеся тримати удари тут, на рингу, ви станете мужчинами, достойними громадянами України», – додав Клімчук.

Міський голова Микола Романюк долучився до привітань та побажань. Він відзначив, що цей зал відкрили завдяки спільній роботі благодійників та міської ради. Він побажав юним спортсменам спортивних перемог, здоров’я і усього самого найкращого.
Потому Ігор Палиця разом із Борисом Клімчуком і Миколою Романюком вручили дітям спортивні подарунки.

Привітав із відкриттям спортивного клубу та вручив благодійникам подяки від президента Федерації боксу України Володимира Продивуса віце-президент Волинської федерації боксу Євген Недищук.


Відбулася й урочиста посвята юних спортсменів у боксери та освячення приміщення. Його освятили декан протоієрей Микола Нецкар та протодиякон Микола Коц із Свято-Троїцького кафедрального собору. Вони подарували школі ікону.

Відкриття спортивного клубу є лише одним із кроків, які благодійний фонд Ігоря Палиці уже зробив у такій потрібній справі, як піклування про майбутнє нашого краю та створення усіх необхідних умов для забезпечення здорового способу життя підростаючого покоління. Так, благодійний фонд «Новий Луцьк» облаштовує сучасними тренажерами та спортивним інвентарем спортивні майданчики «Здоров’я» у школах міста, підтримує і пропагує проведення в навчальних закладах Днів здоров’я.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2012 22:04
Думаю ВН не надрукує, але спробую. Палиця спить і бачить себе в ВР. Тому хай його вчинки стануть справді ЧЕСНИМИ. НЕ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ПАЛИЦЮ допоможіть йому бути справді відвертим.
Сєрий Показати IP 28 Квітня 2012 23:24
Круто.
Батько боксера Показати IP 29 Квітня 2012 13:03
Це до Вашого відому є соціальний заклад. І велике спасибі Палиці, що він опікується такими установами. Надіюсь, що змого хлопчика там зроблять справжнього Кличка.
ВОХІNG Показати IP 29 Квітня 2012 17:52
Класне відкритя було і гарно висвітлино, але правильна назва закладу - "Школа бокс "Ринг-2012" ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ГО "ЦЕНТР ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ". Журналісти ВН враховуйте приставку ГО.
nfr Показати IP 30 Квітня 2012 10:34
от якби ще була відповідь Палиці - "откуда деньги, Зин"?
Олександр Показати IP 30 Квітня 2012 12:01
Боря, Ігор і Микола так тримати. Тепер знаю куди свово віддати.
тренер Показати IP 30 Квітня 2012 13:48
Хлопці можна не тільки словом, а й гривнею нам допомогти, конкретно на зарплату
ТРЕНЕРИ ШКОЛИ БОКСУ - АРТУР, ПЕТРО, ВИСИЛЬ, РОМАН до тренер Показати IP 1 Травня 2012 21:06
ТИ ПРОВОКАТОР, А НЕ ТРЕНЕР. ЦЕ ПИТАННЯ МИ ТРЕНЕРИ ВІДКРИТОЇ ШКОЛИ БОКСУ З ЦИМИ ХЛОПЦЯМИ, ЯК-РАЗ ВИРШУЄМО. І НЕПРЕДСТАВЛЯЙСЯ ВІД НАШОГО ІМЕНІ.
BOХІNG Показати IP 30 Квітня 2012 14:38
Саня, Гєна, Пєтя теж - красавци!!!
Mitek Показати IP 3 Травня 2012 08:35
Баран ты "Лучанин", какая разница тем детям и их родителям, куда стремится Палиця. У них есть школа спортивная. Если ты такой умный, в чем я очень сомневаюсь (уж очень вечно у тебя глупые коменты) подскажи тогда за кого голосовать? за того кто не хочет в ВР? или за того кто хочет но ничего не делает???
ГО»Центр фізичної ку Показати IP 25 Жовтня 2021 19:27
Якщо ми на Західній частині України вже майже 10 років скриваємо ініціатора Лукашевського О.М., який створив для цього ГО «Центр фізичної культури та оздоровлення» залучившого інвесторів, ДЮСШа, депутатів Луцької міськради, депутатів Волинської обласної Ради, Федерацію боксу Волинської області, Федерацію боксу України, бізнесменів, керівників підприємств, створившого заклад для безкоштовних занять-Школу боксу»Ринг-2012», то як інші інвестори, які так само хочуть залишити свій слід благих справ після себе, захочуть вкладати свої кошти в розбудову спортивної інфраструктури ? Потрібно змінювати менталітет, бо так і будемо тупцюватись на місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus