USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дитячий табір під Луцьком потребує допомоги

2 Жовтня 2013 14:35
Дитячий табір оздоровлення та відпочинку «Ровесник» під Луцьком вимагає не тільки поточного, а й капітального ремонту. Про під час засідання виконкому Луцької міської ради розповів начальник відділу у справах сім’ї та молоді Леонід Леонідович Лаба.

Чиновник підкреслив, що дитячий заміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ровесник» вимагає не тільки поточного, а й капітального ремонту, а саме: закінчення встановлення пожежної сигналізації (5 будиночків), огорожі по периметру табору.

Зі слів Леоніда Лаби, в будиночках потрібно оновити меблі. Також необхідно придбати каркас басейну та провести будівельні роботи щодо його встановлення. На це все потрібні кошти.

Чиновник також наголосив на проблемах, що виникають у зв’язку з недостатнім виділенням коштів для укомплектування медичних пунктів лікарськими засобами під час роботи таборів денного перебування.

Як відзначив чиновник, цьогоріч у таборі «Ровесник» відпочило 616 дітей пільгових категорій, у 3 зміни. Із 12 червня по 2 липня 2013 року в таборі працювала літня школа «Ерудит» для 200 обдарованих дітей, котрі досягли успіхів у навчальній, науковій та спортивній сферах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
випускниця школи №2 Показати IP 3 Жовтня 2013 15:47
Табір "Ровесник" гарне мальовниче місце для відпочинку де працювали хороші вихователі та весь обслуговуючий персонал.Однак , дійсно дуже шкода , що табір знаходиться у такому жахливому стані: стара мебель, грибок на стінах , старі вікна та обдерті двері, туалет-це просто жах. Тому велике прохання - надати відповідну допомогу табору.Ядумаю що мене підтримають всі хто відпочивав у таборі та їхні батьки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus