USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Екс-голова облради не хоче працювати в районі – не його масштаб

5 Травня 2014 08:31
Колишній голова обласної ради Володимир Войтович сказав, що продовжить свою діяльність на рівні області, й не планує повертатися в рідний Рожищенський район, бо це вже не його масштаб для самореалізації.

Під час виступу в прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь», Володимира Войтовича запитали, де він планує надалі працювати, зокрема поцікавилися, чи буде депутат висувати свою кандидатуру на посаду Рожищенського міського голови. Нгадаємо, вибори Рожищенського очільника міста відбудуться разом із президентськими 25-ого травня.

«На рівні Рожищенського району й нашого міста я вже на багатьох ділянках роботи попрацював. І коли я пропрацював 15 років начальником відділу освіти, й 20 років минуло, я бачив іншу потребу - інший масштаб роботи мені потрібен був, щоб я себе, якимось чином, реалізовував. І тому я очолив районну державну адміністрацію (ред. перебував на цій посаді з червня 2003-го по березень 2005-го року і з липня 2008-го по червень 2010 року). Зараз повертатися в район на посаду міського голови у мене бажання немає», - каже екс-голова, депутат обласної ради Володимир Войтович.

Він розповів, що надалі бачить себе в роботі комісій облради.

Зі слів Войтовича, дуже популярна серед депутатів є комісія з питань бюджету, фінансів та цінової політики, й він як керівник представницького органу в минулому міг би претендувати й вимагати для себе там членство. Однак депутат каже, що зараз бачить себе в комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Володимир Войтович додав, що й голова обласної ради не заперечує такій позиції.

Окрім того, обранець громади сказав, що буде продовжувати прийом громадян у своєму виборчому окрузі в приміщенні Рожищенського районного відділу освіти в перший вівторок щомісяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
solo Показати IP 5 Травня 2014 08:49
Гнати взагалі від влади.Однозначно.На що дивиться народ?
він до solo Показати IP 5 Травня 2014 09:06
а це як скажуть виборці в районі а не окремі солісти
р до solo Показати IP 5 Травня 2014 12:02
Я ваш однодумець. Допоможите? Будемо гнати, щоб цих продажних вайтовічів і близько на державних посадах не було. Особливо алкашаа-синочка.. За це людина майдані загинули,щоб раз і вже перекрасилися, такі патріоти стали. Горбатого могила не виправить.
лучани Показати IP 5 Травня 2014 08:54
Войтович оскандалився, бо був лялькою у волосатих руках Клімчука.Таких гнати потрібно від влади,бо нароблять біди своєю бездіяльністю.
Андрій Показати IP 5 Травня 2014 09:07
Ця особа ніколи не мала своєї власної позиції.Це не самостійна людина і претендувати на якусь посаду після того,що робилося в облраді під час кровавих подій на Майдані по меньшій мірі не скромно.
рожищани Показати IP 5 Травня 2014 09:50
Помиляетеся, шановні. Войтович порядна людина, Не хапуга, не прихватизатор, Усе свое життя в Рожищі проживае на 5 поверсі і терпить з сусідами усі рожищенські проблеми - і воду відключають, і криша протікае , і світло пропадало, А людям не заборониш говорити погано, бо кожен судить по собі, адже багато хто може сказати, що чудак, що треба було набудувати палаців, нагребсти землі .....
р до рожищани Показати IP 5 Травня 2014 12:04
Шановний , а за які шиши його синок хатинку не маленьку в Рожище побудував ?
ЛУЦЬК Показати IP 5 Травня 2014 10:05
Голова Грицюк завжди зводив особисті рахунки з губернаторами Бондарем Романюком Клімчуком і то публічно, бо зажерся, накрав землі, а ВОЙТОВИЧ не судився і інших стримував від порушень.
до андрій Показати IP 5 Травня 2014 10:12
та войтович взагалі герой своею заявою спинив натовп від розбою і крові
відаючий Показати IP 5 Травня 2014 10:32
люстрація+конфіскація+ "заслужене" покарання за співпрацю з регіАналами.....
антимайдан Показати IP 5 Травня 2014 11:03
А Порошенко хіба не працював в уряді януковича і нічого йде в президенти
Українець Показати IP 5 Травня 2014 12:12
Тато Войтович сину дорогу до хати побудував, а всі розказують який він чесний та порядний, а розказують напевно ті хто за хабар на роботу був вдаштований, а це третя частина рожищенських педагогів. В таких як войтович башкальонкі і т.п. немає вже напевно ні грама совісті, вони лізуть до корита витираючи обпльовані обличчя бо там можна вкрасти, це сім'я паразитів і лицемірів, яким ні за що ніколи не буває соромно , мерзота перефарбована.неодноразово.
1221 Показати IP 5 Травня 2014 12:52
Чим БЮТ кращий ПР то саме лайно прилипає як до того так і до цього, задумайтесь чи змінились керівники в районах , мони як павуки в банці ворушаться міняючись місцями. І те що робиться зараз яскравий приклад, з цього висновок, що за гроші і правосєки і гомосєки і ригі, зі всіма можна домовитись. Гузь таке саме продажне гузьно як і войтович, головне, що вже почали торгуватись. Скоро і башкальонок повернеться, гроші ригів прикрисятничав купить собі місце.потім борис порішає з турчиновим і прийде ліс дорізати. одним словом думайте чи вас знову дурять чи це не припинялось.
Волинь Показати IP 5 Травня 2014 13:32
Продажних тварюк судити, забирати вкрадене чи "подарене" для потреб армії чи дітей-сиріт. А тут получається, наші писаки піарять гнид.
Корінний лучанин Показати IP 5 Травня 2014 14:06
"МАСШТАБНА ЛЮДИНА" пан ВОЙТОВИЧ! От ПЕТЬКА питає ЧАПАЄВА: "А ТИ МОЖЕШЬ АРМИЕЙ КОМАНДОВАТЬ?" - МОГУ!- отвечает ЧАПАЕВ; -" А ФРОНТОМ?"-спрашивает ПЕТЬКА, - "МОГУ!" ; - "А ВСЕМИ ВООРУЖЕННЫМИ СИЛАМИ?" - " ТОЖЕ МОГУ!"; - " А В МИРОВОМ МАСШТАБЕ?" - " НЕ СУМЕЮ, ЯЗЫКОВ НЕ ЗНАЮ" - отвесает ЧАПАЕВ. ЩОСЬ ПОДІБНЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ із паном ВОЙТОВИЧЕМ. НУ вже звикла людина при КЛІМЧУКУ до масштабів, от і здається що "всеми вооруженными силами" ВОЛИНІ може керувати. ПРАЦЮЙ ТАМ, ДЕ БУДЕ БІЛЬШИЙ ТОЛК ТА КОРИСТЬ ЛЮДЯМ ВІД ТВОЄЇ РОБОТИ НАВІТЬ І В МЕНШОМУ МАСШТАБІ!
перехожий Показати IP 5 Травня 2014 14:24
ура! ХВАЛА АНАРХІІ! !
УЧИТЕЛЬ Показати IP 5 Травня 2014 15:09
НЕ ЗВАЖАЙ ВОЙТОВИЧ НА РІЗНУ ДУРНЮ ! АДЖЕ ЗАРАЗ НЕ В МОДІ ЛЮДИ ВИХОВАНІ ТА ІНТЕЛІГЕНТНІ СЬОГОДНІ ЧАС ХАМІВ І НАХАБ ТРИМАЙСЯ МИ З ТОБОЮ !
Незаангажований Показати IP 5 Травня 2014 15:55
переглянув на сайті облради відеозапис телепередачі з участю Войтовича Розумний виступ Він там нічого не говорить про подальшу роботу у владі а навпаки висловлюеться у підтримку молодих кадрів НАВІЩО це обливання брудом один одного . .. Придивіться кожен до себе .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus