USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-митник Ягодина розповів, звідки взяв подарунків на 838 тисяч

29 Вересня 2013 11:40
Екс-начальник Ягодинської митниці розповів, що йому подарували на 838 тисяч гривень, - повідомляє «Четверта влада»

Екс-начальник Ягодинської митниці, а нині депутат Волинської обласної ради і радник голови Волинської облдержадміністрації Роман Микитюк розповів, що йому подарували у минулому році на 838 тисяч гривень.
За словами колишнього митника, майна на 838 тисяч гривень йому передарував батько.
«Це батько мені передарував приміщення, яке належало йому. Це склад і земля у Турійську», - розповів чоловік.
Що ж до переведення екс-митника із посади начальника Ягодинської митниці на посаду радника голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, то Роман Микитюк каже, що це його власне рішення.
«З чим воно пов’язане? Можливо, з результатами роботи чи ще з чимось?», - поцікавилися журналісти.
«Результати роботи видні на будь-якій статистиці, яку ми даємо. Результати роботи дуже високі», - відповідає радник голови ОДА.
«Ви будете радником Бориса Петровича. Якісь завдання перед вами він уже ставив?»
«Ще ні. Він тільки вийшов із відпустки. Сьогодні перший день», - каже Микитюк.

Нагадаємо, що у своїй декларації про майно, доходи, витрати і фінансові зобов`язання за 2012 рік Роман Микитюк у рядку «дарунки, призи, виграші» вказав 838 тисяч 681 гривню.
ЧИТАТИ ЩЕ: НОВИЙ КЕРІВНИК МИТНИЦІ В ЯГОДИНІ ЗРОБИТЬ КОНТРАБАНДУ НЕРЕНТАБЕЛЬНОЮ
Роман Микитюк відтепер працюватиме радником голови Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 29 Вересня 2013 11:44
Земля і склад у Турійську за 100 тисяч баксів ? Турійськ - це напевно в Монаку чи Баден-бадені.
ага Показати IP 29 Вересня 2013 13:47
так ви не знаєте, що в тому складі було, ось де собака зарита...
українець Показати IP 29 Вересня 2013 13:54
Пане Романе,з митниці за власним бажанням піде хіба той,хто ї....утий,невже ви є таким,пане генерале?
українка Показати IP 29 Вересня 2013 14:02
І щуку кинули у річку... Ось така у нас правда. Без сумніву, це були "подарунки! Точно так, як пару років тому відомому всім львівському судді на Різдво вітальники насіяли цілий мільйон!
Прокурор Показати IP 29 Вересня 2013 23:11
Лише за одну таку брехню про "подарунки батька", про "склад батька в Турійську" цього корупціонера треба гнати аж дотворіт вязниці, а не прес-конференцію слухати. До речі, пройде зовсім небагато часу і Микитюк опиниться у слідчому ізоляторі, на допитах буде розповідати про "склад батька" і який крам туди він завозив по ночах із-за бугра...
7 Показати IP 30 Вересня 2013 01:49
тіштесь чорнобриві нагоду маете,бо ж ви такі чесні та моральні,от тільки шкода ща вам бидлякам ніхто нічого не даруе тому і нема змоги ваше істинне рило побачитм а поназивали себе то як,скромніше будьте то й про вас згадають
Лучанка Показати IP 30 Вересня 2013 09:42
Ось хто нами керує,хто буде розказувати як правильно жити, помічник самого головного начальника області.Ви помітили знову полішук.Полішук - це діагноз.Його в тюрягу потрібно запхати на років десять, а він нами дураками буде керувати. В якій країні таке твориться? Скажіть?Не запитали нас чи ми хочяемо спілкуватися з цим бедлоттям.Якуої ви хоячете країни, хто ми в них, а навоз.
Є питання Показати IP 30 Вересня 2013 11:01
А мені цікавий вислів: передарував?!!!!!!!!! А хто ж тоді його батькові подарував? А може він буде майбутнім губернатором?
відповідь 7 Показати IP 30 Вересня 2013 11:09
Чому ж ви,7,такий озлоблений? Стільки ненависті до людей, які висловили дуже справедливо свою думку? Саме ви є тим, ким називаєте цих порядних людей.Ось саме в такі грубі вульгарні слова показують всю вашу суть, "порядність" та "чесність". Ще дуже цікавий факт: людина, яка вже має посаду радника, не знає, що входить у його обов'язки. Чи може хтось із нас таке сказати - лікар, педагог чи простий робітник - "Я не знаю, що входить у мої обовязки"!Сором та й годі!
так до відповідь 7 Показати IP 30 Вересня 2013 14:44
7 це і якраз є сам Микитюк або інкогніто із родаків.А виконувати обов"язки він знає і вміє тільки м и т н и к а!Знає добре табличку ділення,тому і призначений радником в САМОГО!САМ його і призначив,сказавши,що своїх не кидають.
МАХА до так Показати IP 30 Вересня 2013 22:44
стільки є талановитої молоді а наша держава продовжує сроки повноважень наприклад Клімчуку а той і тримає собі подібних.
Юля М Показати IP 18 Жовтня 2013 15:27
Скільки Роман добра людям зробив, хто не звернеться за допомогою завжди йй отримає, цікаво чи Ви коментаторі хоча б копійку на добрі справи пожертвовали чи ви тільки брудом людей вмієте обливати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus