USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Епік фейл: 18 голів від «козаків» у ворота «Волині»

29 Липня 2013 13:02
За кілька годин до матчу між запорізьким «Металургом» та «Волинню» на полі відбувся товариський матч запорізьких і луцьких «ультрас».

У минулому сезоні фанати «Металурга» взяли участь в невеликому турнірі в Луцьку, а вже в цьому запросили волинян виявити найсильнішого в себе дома.
Про це повідомили сьогодні в прес-службі ФК «Металург», - інформує Reporter.com.

Матч відбувся у форматі 8 на 8 і складався з двох таймів по 30 хвилин. В ігровому плані на кілька порядків вище виявилися запорожці, які з рахунком 11:0 розгромили суперника - все-таки позначився 18-годинний переїзд «хрестоносців» з Луцька на береги Дніпра.

З перших хвилин відчувалася зіграність господарів, в той час як лучани часто помилялися в захисті, даруючи м’яча «козакам» в простих, здавалося би, ситуаціях.
Як результат – вже після першого тайму рахунок був 4:0 не на користь гостей. У другому таймі голи знову посипалися у ворота вболівальників «Волині».

Гостинні запорожці не дозволили лучанам навіть гол забити - на останній хвилині матчу волиняни отримали право пробити пенальті, але на висоті виявився воротар господарів.

Після гри і запорожці, і лучани перемістилися на «Славутич-Арену», де гаряче підтримували свої команди.
Підсумуємо, у трьох матчах («молодіжка», «основа» та гра між фанами) «хрестоносці» отримали від «козаків» вісімнадцять «сухих» влучань!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лєна Показати IP 29 Липня 2013 14:32
Андрій, то був твій останній виїзд, по ходу)))
miassol до Лєна Показати IP 29 Липня 2013 14:39
До слова, Андрій таки відмовився про це писати. Довелось взяти з інших сайтів і робити висновки. Посилання - вище.
Свідомий до miassol Показати IP 29 Липня 2013 22:13
Відмовився? Маестро слова ще обирає про що писати а про що ні? Напевно це адепт вітчизняної журналістики. Дарма, що йому ще тлумач потрібен, який перекладав би його перли на українську мову
Свідомий Показати IP 29 Липня 2013 22:10
все-таки позначився 18-годинний переїзд «хрестоносців» з Луцька на береги Дніпра.... Знаю я той виснажливий))) - пити менше треба було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus