USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Фільм про Євромайдан претендує на премію Golden Reel Awards

4 Лютого 2016 12:56
За найкращий монтаж звуку документальний фільм «Зима у вогні» номіновано на премію Golden Reel Awards.

Про це повідомляє День.

Документальна стрічка про події на Майдані «Зима у вогні: Боротьба України за свободу», створена у копродукції України, США та Великої Британії, отримала номінацію на кінопремію Golden Reel Awards.

Стрічка претендує на нагороду у категорії «Найкращий монтаж звуку в документальному фільмі».

Golden Reel Awards – премія об'єднання звукорежисерів Motion Picture Sound Editors, яка з 1954 року вручається за досягнення в галузі роботи над звуком у сфері кінематографу та телебачення. 63–тя церемонія нагородження Golden Reel Awards відбудеться 27 лютого 2016 року в Лос–Анджелесі.

Раніше, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що український фільм вперше увійшов до п’ятірки домінантів на «Оскар».

До слова, фільм «Зима у вогні» про протести на Майдані в Києві потрапив до списку головних номінатів.

В основі фільму «Зима у вогні»– зйомки 28 операторів–аматорів, які зафіксували на камеру 93 дні київської зими 2013–2014 років. До хроніки української революції увійшли записи з місця подій та інтерв'ю з учасниками протестів.

Нещодавно стрічка отримала номінацію на премію «Оскар» у категорії «Найкращий документальний фільм», а у вересні 2015 на МКФ в Торонто була відзначена Призом глядацької аудиторії як найкращий документальний фільм.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus