USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав волинським захисникам 30 рацій

1 Липня 2022 15:00
30 новеньких рацій для Збройних сил України днями придбав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Зараз як ніколи на фронті потрібна сучасна техніка, аби протистояти агресору, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Рації Hytera PD-405 UHF з функціями безпеки та гнучкістю підтримки як цифрового, так і аналогового зв’язку вже передали бійцям. Військові напередодні зробили спеціальне замовлення, аби отримати рації з необхідними для них характеристиками.

Як зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, засоби зв’язку надзвичайно важливі на передовій.
«Це допоможе нашим військовим більш ефективно боротися з окупантом, наближаючи перемогу. А головне – вони допоможуть зберегти життя наших хлопців і дівчат, – наголошує вона. – Передали рації одній з волинських бригад, яка формується і незабаром поїде на передову».

Нагадаємо, нещодавно Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав на передову потужний дрон DJ Mavic 3.
«Фонд від початку повномасштабного вторгнення допомагає військовим частинам за їхніми запитами. А вони найрізноманітніші: від транспортних засобів до продуктів харчування. Ми купували і приціли, і прилад для радіоелектронної боротьби з БПЛА, квадрокоптери, бронежилети, каски, турнікети, медичні засоби та багато іншого. Вчасно реагувати на потреби військових нині вкрай важливо, мусимо в тилу забезпечувати їх усім необхідним, – акцентує Катерина Шкльода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянин Показати IP 1 Липня 2022 16:13
дєкую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus