USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фонд Ігоря Палиці відзначив найактивніших мешканців ЛПЗ

15 Жовтня 2017 22:19
Активних містян, які докладають усіх зусиль задля кращого розвитку мікрорайону ЛПЗ відзначили спеціальними подяками Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Вручення подяк відбулося в рамках святкування «Дня кварталу» на ЛПЗ, що троивало протягом 15 жовтня.

Перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк відзначила, що багато проектів Фонду не вдалося би реалізувати без небайдужих лучан.

«Ми разом реєстрували фонди розвитку при навчальних закладах, разом засновували ОСББ, разом проводили змагання, фестивалі», – зазначила Лариса Тарасюк. Та додала, що у зв’язку з цим їй надзвичайно приємно вручати подяки тим людям, які долучалися до підтримки діяльності Фонду.
За активну громадську позицію та ефективну реалізацію спільних проектів першим подяку Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримав депутат Луцької міської ради Євген Ткачук. Він зауважив, що нагорода – не його особисто, а всього мікрорайону.

«Наш район найкращий, а скоро він стане ще кращим», – пообіцяв Євген Ткачук.
Директор Луцької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 20 Валентин Коляно отримав нагороду за реалізацію спільних проектів для удосконалення навчально-виховного процесу. Він підкреслив, що разом із численними мешканцями району, зокрема й зі своїми вихованцями, отримав неабиякий заряд позитивних емоцій від проведеного свята.
За роботу задля удосконалення навчально-виховного процесу отримала подяку завідувачка дошкільного навчального закладу №22 управління освіти Луцької міської ради Ірина Сарнавська.

«Мені дуже приємно тримати в руках цю нагороду. І зараз від імені адміністрації, від імені всього нашого колективу, батьків і вихованців хочу подякувати Фонду за постійну та надійну співпрацю. За те, що ви нас чуєте і завжди реагуєте на наші проблеми, прохання. Дуже приємно співпрацювати і відчувати те, що ми є частинкою сильної команди», – сказала Ірина Сарнавська.
Також за реалізацію спільних проектів для удосконалення навчально-виховного процесу подяки від Фонду отримали директорка Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів № 24 – технологічний ліцей» Юлія Гринчук, директорка Луцького навчально-виховного комплексу «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Марія Кардаш, завідувачка дошкільного навчального закладу № 13 Ірина Кусик, завідувачка дошкільного навчального закладу № 21 Олена Борисова, завідувачка дошкільного навчального закладу № 23 Світлана Щербакова, завідувачка дошкільного навчального закладу № 28 компенсуючого типу (спеціального) для дітей із вадами розвитку Оксана Марковець, директор Луцької приватної спеціалізованої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів «Скарбниця мудрості» Сергій Гопанчук, директорка Луцької музичної школи № 3 Людмила Герасимчук, директор Державного професійно-технічного навчального закладу «Луцьке вище професійне училище» Володимир Романюк, директор Державного професійно-технічного навчального закладу «Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури» Ростислав Собуцький.
За активну підтримку соціальних проектів та вагомий внесок у розвиток мікрорайону Фонд Ігоря Палиці вручив подяку генеральному директору приватного акціонерного товариства «СКФ Україна» Володимиру Цибульському. А голова правління фонду розвитку ДНЗ № 22 «Радість» Андрій Костенко одержав подяку за ефективну реалізацію спільних проектів для покращення навчально-виховного процесу в дитячому садку.

За ефективне управління спільною власністю та за активну участь у програмах розвитку ОСББ Фонд відзначив голову правління ОСББ «Дружби народів, 2» Валентину Левицьку, голову правління ОСББ «Тринадцятий будинок» Марію Рідзель, голову правління ОСББ «Щаслива дорога, 20» Любов Грай.

Почесний голова первинної ветеранської організації «ЖКП-2», учасник бойових дій, почесний ветеран України Валентин Зеленов, голова первинної ветеранської організації «ЖКП-2» Марія Максимчук, голова первинної ветеранської організації «Укрпошта», заступник голови Луцької міської організації ветеранів України Лідія Народзонек отримали подяки від Фонду Ігоря Палиці за здійснення соціально-вагомої роботи для ветеранів мікрорайону ЛПЗ.
За активну громадську позицію та здійснення соціально-вагомої роботи для жителів Волинської області подякою відзначено керівника громадської організації «Реабілітаційний комплекс «Агапе Україна» Сергія Больчука.

Керівник підліткового служіння при Волинському обласному об’єднанні церков Євангельських християн-баптистів Юрій Михальчук отримав подяку за реалізацію спільних проектів для змістовного дозвілля та духовного розвитку молоді, голова Волинського обласного благодійного фонду «Преображення», голова Волинського обласного міжконфесійного організаційного комітету з відзначення 500-річчя Реформації Павло Миронюк – за ефективну реалізацію соціально-значущих проектів.

Тренер-викладач із боксу дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Петро Боярчук, своєю чергою, одержав подяку Фонду за вагомий внесок у розвиток та популяризацію боксу Волинської області.
Загалом подяки від Фонду Ігоря Палиці отримали 27 мешканців району ЛПЗ і осіб, які долучилися до його розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus