USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фонд Ігоря Палиці подарував лучанам «помічників»

20 Липня 2013 13:30
Луцькі сім’ї продовжують отримувати необхідну техніку у рамках реалізації програми «З добром у серці» благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

За результатами акції, у сім’ї лучан, які перебувають в кризовій ситуації, передали сучасні газові плити, пральні машини, холодильники, мікрохвильові печі та пилососи.


Потреба у пральних автоматах найбільше відчутна у багатодітних сім’ях, тому благодійників тут чекали з нетерпінням.

За словами, пані Грабар, пральна машина у них перестала працювати 2 роки тому, відтоді змоги придбати нову «помічницю» не було, оскільки у сім’ї підростає трійко діток, найменшому з них – нещодавно виповнилось 3 роки.


Коли на подвір’я завітали представники фонду, там господарювала бабуся, багатодітна мати в той час пішла до центру зайнятості – підшукує роботу.

У сім’ї Наталії Вагель подарунку зраділи не менше – там виховують троє дітей і, за словами бабусі, тепер слідкувати за чистотою одягу дітей буде легше.

«Вручну прати дуже важко. Самі розумієте - троє дітей», - жаліється жінка.

Вона розповідає, що такої опіки від сторонніх людей вони ще ніколи не мали: «Фонд Ігоря Палиці нам і продуктами допомагав, і подарунками до новорічних свят. І водили в Ляльковий театр… Дуже багато нам допоміг за ці два роки».


У сім’ї Серединських кажуть, що вони вперше отримують допомогу від благодійників, тим більше, такий вагомий та коштовний подарунок.

Заступник голови правління «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ірина Констанкевич зазначила: «Особливо хочеться підтримати сім’ї, де є маленькі дітки. Тому, що це – наше майбутнє. І від того, якими вони будуть рости – здоровими, сильними, залежить і майбутнє нашого міста, України».

«Тому, на моє переконання,форма, яку обрав Ігор Петрович для такої конкретної матеріальної допомоги, – відповідає запитам наших громадян», - підсумувала вона.

Зазначимо, що адресну допомогу у вигляді побутової техніки малозабезпеченим родинам на суму 30 тисяч гривень благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» виділив 12-ти малозабезпеченим сім’ям в рамках фестивалю «Волинський благовіст», який традиційно організовує Волинська єпархія УПЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 21 Липня 2013 08:59
А журналісти досліджують чому ПАЛИЦЯ І.П. так мало буває на засіданнях у ВР УКРАЇНИ! ПИШІТЬ ПРО ТЕ ЩО РОБИТЬ! А інша "ТУФТА" мене мало цікавить. ПРОСТО СИДІТИ У ВР і ШТАНИ ПРОТИРАТИ- це не показник роботи у ВР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus