USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Фронтовий пікап»: волонтери з Волині відправили на передову понад 70 авто

8 Червня 2022 22:26
З 12 березня народний депутат з Волині Ігор Гузь із командою розпочали шукати автомобілі для ЗСУ, збирати кошти на них, викуповувати машини, ремонтувати та завозити на прифронтові території.

«З того часу ви з нами співпереживаєте, пропонуєте допомогу у перевезенні, скидаєте кошти на викуп автомобілів. Дякую вам за це. Саме завдяки вам є такий результат», – повідомив нардеп у мережі, опублікувавши звіт.

На сьогодні через «Фронтовий пікап» пройшло вже 73 автівки:

– три з них було викуплено за кошти зібрані в рамках ініціативи;

– дев’ять авто від партнерів і благодійників передано на позиції військових через ініціативу;

– 12 авто викуплено за кошти волонтерів та волонтерських організацій координаторами ініціативи та доставлено в Україну;

– ще ініціатива допомогла оформити документи для 49 авто, необхідні для їхнього транспортування через митний кордон України і передачі на баланс військових частин.

Автомобілі, якими займалася команда «Фронтового пікапу», надійшли для бійців з’єднань: 14 ОМБр, 39 ЗРП, 30 ОМБр, 128 ОГШБр, 28 ОМБр, 3-му окремому полку спеціального призначення, 58 ОМПБр, 55 ОАБр, 24 ОМБр, 79 ОДШБр, 101 бригаді, 93 ОМБр, 103 бригаді, ОДЧ «Карпатська Січ» ТРО № 23, 80 ОДШБр, 112 окремій бригаді територіальної оборони, 131-му окремому розвідувальному батальйону, 81-ій ОАеМБр, окремому полку спеціального призначення «Азов», 95 ОДШБр, Головному управлінню Національної гвардії України, 204 батальйону територіальної оборони, 37 ОМПБ, 73-го морського центру спеціальних операцій, 4 БрОП, 53 ОМБр, 206 батальйону тероборони, Окремого батальйону Української добровольчої армії.

Всі автомобілі, якими займалася команда, були передані військовим з’єднанням і мають відповідні акти передачі. Нардеп зауважив, що на цьому робота ініціативи не завершена.

Крім того, як повідомив мер Володимира Ігор Пальонка, сьогодні директор ТОВ «П’ятидні» Валерій Діброва вчергове передав для потреб ЗСУ чотири буси, які найближчими днями відправляться у місце розташування Князівської бригади.

Буси відправлять разом з іще двома автомобілями, які придбали місцеві благодійники.

Військовослужбовці «князівської» бригади отримають кортеж автомобілів, які наповнять необхідними речами за їхніми потребами: військовою формою, одноразовим посудом, інструментами та різними матеріалами.

«Щиро дякую усім, хто продовжує допомагати нашим захисникам! Разом переможемо!» – написав очільник міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus