USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Футболіста з Луцька викликали в молодіжну збірну України на жовтневі матчі

26 Вересня 2023 16:08
У середині жовтня молодіжна збірна України з футболу зіграє проти Люксембурга та Англії у відбірному турнірі Євро-2025 (U-21). Головний тренер синьо-жовтих Унаї Мельгоса викликав до розташування команди 24-х футболістів, серед яких уродженець Луцька Валентин Рубчинський. 21-річний півзахисник грає за «Дніпро-1».

Про це інформує пресслужба Української асоціації футболу.

У поточному сезоні Рубчинський зіграв за «Дніпро-1» 12 матчів, віддав 4 результативні передачі та забив один гол.

Читати ще: 21-річний лучанин забив за «Дніпро-1» в Лізі Європи

Як ми писали, на вересневий молодіжної команди країни викликали двох уродженців Луцька – за «молодіжку» виступав також 20-річний нападник львівського «Руху» Денис Теслюк, однак цього разу запрошення не отримав.

Додамо, що відбір чемпіонату Європи молодіжна збірна України (гравці 2002 року народження й молодші) розпочала 12 вересня перемогою над командою Північної Ірландії – 1:0.

Читати ще: Футболістку з Волині викликали в збірну України на матчі Ліги націй

Також у групі F, окрім цих двох збірних, виступають Англія, Сербія, Азербайджан та Люксембург. Виїзна гра з люксембуржцями відбудеться 12 жовтня в місті Еш-сюр-Альзетті й розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Поєдинок з англійськими однолітками синьо-жовті проведуть 16 жовтня у словацьких Кошицях. Початок зустрічі – о 19:30 за київським часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus