USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ґвалтівник школярів може сісти на 12 років

8 Серпня 2012 14:13
Від 8 до 12 років можуть дати хлопцеві, який ґвалтував двох хлопчиків-школярів протягом 4 років.

Про це повідомляють в УМВС України.

У звичайнісінькому селі Локачинського району ніхто й подумати не міг, що односелець знущався над дітьми, примушуючи їх задовольняти свої статеві пристрасті. До того ж зловмисник залякував хлопчиків фізичною розправою, якщо вони розкажуть про це батькам. Однак, діти не витримали такого знущання. Таким чином, про наругу над синами працівникам міліції повідомили їхні батьки.
«Із літа 2009 до червня 2012 року нині 21-річний мешканець неодноразово вступав у статеві стосунки із малолітніми хлопчиками, яким зараз уже виповнилося 14 і 15 років», – розповів начальник слідчого відділення Локачинського РВ УМВС України у Волинській області Володимир Лізаров.

За словами правоохоронця, відбувалося все це або на території недобудованої лікарні, або на березі ставка. При цьому підозрюваний застосовував психологічне та фізичне насильство.

Нині вже встановили 10 фактів наруги над дітьми, ‒ додав правоохоронець.

Зловмисник зараз арештований та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Локачинського РВ УМВС України у Волинській області. За фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 153 «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом» Кримінального кодексу України. За скоєний злочин зловмисник може опинитися в місцях позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зaгрeб Показати IP 8 Серпня 2012 16:41
Рaзрeшитe житeлям дeрeвни вeршить свой суд нaд ублюдком.
Иван Показати IP 8 Серпня 2012 17:50
Зловмисник зараз арештований та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Локачинського РВ УМВС України у Волинській області. За фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 153 «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом» Кримінального кодексу України. За скоєний злочин зловмисник може опинитися в місцях позбавлення волі на строк від 8 до 12 років. Там-то ему и объяснят, уроду
лучанин Показати IP 8 Серпня 2012 21:05
думаю він на зоні довго не протягне. туда йому і дорога

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus