USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гаврилишин і досі під вартою, – прокурор Волині

3 Липня 2009 15:48
За перше півріччя 2009-го року на Волині органи прокуратури порушили 13 кримінальних справ у банківській сфері. Про це під час прес-конференції розповів прокурор Волинської області Андрій Гіль, – повідомляє 3 липня репортер «Волинських Новин».
 
Зокрема, за словами прокурора, у червні порушена кримінальна справа за фактом зловживання службовим становищем щодо працівників «Західінкомбанку». Виявилося, що було здійснено фіктивних операцій щодо придбання офісної техніки на суму 3 мільйони гривень. Андрій Гіль стверджує, що ці факти були до введення у цьому банку тимчасової адміністрації.
 
Інші «банківські» справи стосувалися «ТАС-Комерцбанку», Локачинської філії «Приватбанку» та інших структур. Зокрема, видавалися фіктивні документи на отримання кредитів.
 
Що стосується долі Василя Гаврилишина, який очолював «Західінкомбанк», то за інформацією прокурора Волинської області, він і досі перебуває під вартою. Проте пан Гіль у коментарі «Волинським Новинам» зазначив, що не знає, коли закінчиться слідство по цій справі.
 
З 13-ти порушених прокуратурою кримінальних справ на Волині щодо банківської сфери, 8 – перебувають на розгляді судів.
 
Довідково:
 
Печерський районний суд 23 квітня ухвалив вибрати для голови наглядової ради «Західінкомбанку» Василя Гаврилишина запобіжний захід у вигляді утримання  в СІЗО строком на два місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus