USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Геліос» – «Волинь»: перед матчем

25 Вересня 2017 14:46
Виїзний матч 13-го туру, який відбудеться у Харкові о 16.00, для «хрестоносців» буде справжнім іспитом. Підопічні Альберта Шахова на виїзді поміряються силами з одним з лідерів Першої ліги – харківським «Геліосом», інформує клубна прес-служба лучан.

У попередньому турі «Геліос» на виїзді переміг «Колос», перегравши опонента з рахунком 1:2. Незважаючи на це, останній матч склався для «сонячних» невдало: команда з першої столиці поступилася «Десні» і вилетіла з Кубка України. Тож господарі намагатимуться будь-що оговтатися перед власними вболівальниками.

«Волинь» же у попередньому турі продемонструвала, що може боротися з лідерами чемпіонату і претендувати у цих матчах на перемогу. Лучани в попередньому матчі вдома розписали нічию 1:1 з «Інгульцем». Хоча й зусиллями Романюка могли вирвати перемогу у команди з Петрового.

Серед бомбардирів у харків’ян відзначаємо Артема Козлов та Сергія Кравченка ( по 5 голів). У «Волині» кращим за цим показником є капітан команди – Владислав Шаповал (4м’ячі). Цікавим обіцяє бути флангове протистояння між Кравченком та Ляшенком. Обидва футболісти перебувають у хорошій формі, що й довели у попередніх матчах. Заочно поміряються диригентськими здібностями атакувальні півзахисники Субочев та Кінаш. Статистика очних зустрічей на користь «Волині», однак цього разу лучан у Харкові очікуватиме серйозна опозиція від господарів «Геліос-Арени».

Арбітри

Зустріч між луцькою «Волинню» обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з Максимом Козиряцьким з Запоріжжя. Асистентами головного арбітра стануть Андрій Приймачук та Андрій Шевчук з Рівного. Четвертий арбітр – Дмитро Кривушкін з Харкова.

Суперник – «Геліос» (Харків)

Дата заснування – 1 грудня 2002 року

Президент – Олександр Гольштейн

Головний тренер – Анатолій Серьогін

Стадіон – «Геліос-Арена»

Турнірне становище – 4 місце (8 перемог, 1 нічия, 3 поразки)

Бомбардири - Артем Козлов та Сергій Кравченко (по 5 голів)

Статистика

«Волинь» – «Геліос»

ВСЬОГО: 8 матчів: 4 перемоги, 2 нічиї, 2 поразки, різниця м’ячів 13 – 6

Вдома: 4 матчі: 3 перемоги, 1 нічия, 0 поразок, м’ячі 9 – 1

В гостях: 4 матчі: 1 перемога, 1 нічия, 2 поразки, м’ячі 4 – 5.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus