USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Гетманцев спростував фейк про податки з переказів

31 Грудня 2023 20:15
Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев спростував фейк щодо оподаткування всіх переказів на рахунки фізичних осіб.

Фейк було поширено в мережі сьогодні, 31 грудня, пише Кореспондент.

«Черговий самопроголошений божевільний експерт у звичній спробі пошуку дешевого хайпу написав у себе в ФБ, що кожне перерахування на рахунок кожної особи, відповідно до затвердженої урядом Нацстратегії доходів, буде обкладатися податком 18%.

У передноворічному вакуумі економічної інформації «новину» понесли. Знаючи відповідь, сам ще раз перечитав стратегію. Передбачувано не знайшов. Але осад залишився.

Ну невже ми настільки інфантильні, що маємо на другому році війни вестися на абсолютних неадекватів та їх свідоме або несвідоме (за її відсутності) проросійське ІПСО? Давайте врешті переходити з року кролика у рік дракона!» – написав Гетманцев у мережі.

Читати ще: Що зміниться з 1 січня в Україні: пенсії, подорожчання послуг, посилення мобілізації
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus