USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гіпнотизерка ошукала десятки лучан. ФОТО. ВІДЕО

23 Січня 2012 15:15
Луцькі правоохоронці затримали циганку, яка володіє гіпнотичним даром. От тільки застосовувала його не на благо. Лукава смаглявка вводила людей у стан трансу й виманювала у них гроші та ювелірні вироби.

Про це повідомляє телеканал НТН.

У міліційному відділку 30-річна Рада не вперше. Раніше сюди потрапляла через жебракування, тепер ситуація куди серйозніша. Продовж кількох місяців на неї полювали, як на справжнього професіонала кримінального світу. Десятки лучан скаржилися, що після спілкування із смаглявкою у них зникали і гаманці, і персні. Місце злочину щораз інше: вулиця, магазин, квартира.

Постраждала від дій шахрайки Валентина Іванівна розповіла: «От ніяк не можу пояснити, чому я так зробила, як я могла? Віддати гроші, не маючи абсолютно нічого. Я наче відключилася. Не думаю, що я ж гроші віддала! Не думала ні про що абсолютно».

Так само не знали, що з ними коїться, ще з півтора десятка довірливих городян. За пропозицію нашвидкуруч зняти пристріт викладали сотні гривень. Хто не мав - знімав обручки, ланцюжки. А все тому, кажуть у міськвідділі, що на людей тисли гіпнозом. Погоріла ж Рада на працівникові міліції: її чари вартового закону не взяли.

Заступник керівника Луцького МВ міліції Геннадій Єпіфанович зазначив: «Дана громадянка причетна до такого виду злочину, як шахрайство, що полягає у знятті порчі і гаданні, під час якого молоді особи, дівчата, віддають власні ювелірні вироби, які є в них. А також були випадки, що ці дівчата виносили золото і кошти з помешкань».

Вона навмисне не стояла на місці, аби об'єктив камери менше фокусував увагу на її обличчі. Циганка знає: що більше волинян її впізнають, то суворішою буде відповідальність, адже на карбі шахрайки є й елементарні крадіжки. Хоча зізнаватися в них жінка і не думає.
Підозрювана Рада заявляє: «На мене тьотка сказала, що я підозрітєльна. Каже, вроді би вона - не вона… Каже, похожа на неї».

Проте, міліціянти довели зворотне. Рада крала не лише телефони, а й побутову техніку, дорогий одяг, і навіть кришталь. Тому просять пильніше вдивитися в її обличчя і, якщо ви впізнали свою кривдницю, звертатися до місцевих правоохоронних органів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
оглядач Показати IP 23 Січня 2012 16:18
Ось таких людей слід включати у переговорний процес з МВФ
Vigilante до оглядач Показати IP 23 Січня 2012 21:43
Точно. Відправити її до Москви на газові переговори в допомогу Азарову. :)
Вирок Показати IP 23 Січня 2012 21:04
Підвісити за ноги. На тиждень.
Ліс Показати IP 23 Січня 2012 23:06
Через комин таких треба випускати...
Vovan Показати IP 23 Січня 2012 23:29
Я думаю, потрібно просто сфотографувати протягом кількох місяців усіх циганок-гадалок на центральній автостанції і, показувати ці фото усім постраждалим... а вияснити їх місце перебування уже діло техніки наших органів...!
pop Показати IP 24 Січня 2012 03:54
введи в поисковик ((Менты в роли "терпил" - развод для лохов )) и почитай
REP до pop Показати IP 25 Січня 2012 20:21
Дотепно. щоб тебе п...ра така с...а розвела, тоді вводь в поісковик що хочеш і шукай. Таких б...й як ти треба селити разом з циганами, щоб ти п...о на мєнтів бочку не пер.
) Показати IP 24 Січня 2012 09:33
християни люблять свого ближнього
дід Опанас Показати IP 24 Січня 2012 17:57
цигани хочуть памятника на меморіалі- от нехай цій яскравій представниці своєї національності його встановлять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus