USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голова Федерації профспілок Волині «займається пошуком ворогів»?

18 Грудня 2008 16:13
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк вважає, що голову Федерації   профспілок Волині Івана Карпомиза роздратувала заява пана Грицюка про його причетність до порушення законодавства і саме ця обставина спричинила «безглузді звинувачення з трибуни засідання антикризового комітету». Про це 18 грудня голова Волиньради розповів в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
«Мені прикро, що Іван Карпомиз як голова Федерації профспілок у Волинській області робить такі публічні заяви, як учорашня. Я ж не підзвітний Івану Івановичу і не повинен перед ним відчитуватися, в яке відрядження мені їхати, а в яке – ні», – сказав Анатолій Грицюк. Він вважає, що пан Карпомиз повівся нетактовно, звинувачуючи його у відсутності на засіданні антикризового комітету. Адже, по-перше, створити антикризовий комітет – рішення облради, а над його виконанням працюють і депутати, і працівники виконавчого апарату ради. По-друге ж, зі слів голови Волиньради, вчорашнє засідання було зініційоване конкретно ним при зустрічі з головою облдержадміністрації Миколою Романюком.
«Я розумію, що Карпомиза роздратувала моя заява про його причетність до порушення законодавства, яке, на мою думку, варто інкримінувати як кримінальні дії. Я вважаю, що саме ця обставина спричинила безглузді звинувачення Карпомиза в мою адресу з трибуни засідання антикризового комітету», – наголосив пан Грицюк.
«І ще одне: Іван Карпомиз стверджує, що я їздив до Мінтрансу захищати Віталія Єрка. То хотів би з цього приводу зазначити, що подібні дії швидше має здійснювати голова Федерації профспілок Волинської області, адже це його безпосередні обов’язки – захищати права людей, проти яких здійснюються грубі порушення трудового законодавства», – додав очільник облради.
Окрім цього, Анатолій Грицюк додав, що «за часи головування Карпомиза у Федерації кількість членів профспілки різко зменшилася. Якщо сьогодні більш дієво працюють галузеві профспілки, то Іван Іванович відмежувався від виконання своїх безпосередніх обов’язків і займається пошуком ворогів».
Довідково:
Голова ради Федерації професійних спілок України у Волинській області обурився відсутністю голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка під час спільних зборів профспілкового активу та антикризового комітету Волині 17 грудня.
 
Під час свого виступу пан Карпомиз раптом сказав, що «незрозуміло, чому тут немає співголови антикризового комітету Анатолія Грицюка (голови Волинської облради – «ВН»)». Іван Карпомиз спершу обмовився, задавши відповідне питання Зарембі (першому заступнику голови ОДА – «ВН»), а потім виправився і спитався у заступника голови Волиньради Бориса Загреви. Той відповів, що Анатолій Грицюк перебуває у відрядженні у Києві.
 
На таку відповідь голова ради ФПУ на Фолині досить гостро відреагував: «Поїхав, щоб Єрка (відстороненого начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області – «ВН») захищати? Це важливіше за засідання антикризового комітету?».
 
Як розповіла у коментарі «Волинським Новинам» радник голови Волинської обласної ради Оксана Лукашук, Анатолій Грицюк дійсно поїхав до Києва, у Міністерство транспорту та зв’язку. Проте не по питанню пана Єрка, а для того, щоб взяти участь у нараді щодо проблем аеропортів.
 
До речі, на нещодавній прес-конференції 15 грудня голова Волинської облради Анатолій Грицюк спрямував хвилю своєї критики проти керівництва Федерації профспілок у Волинській області, зокрема і щодо самого пана Карпомиза. Критика стосувалася майнових питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 09:52
І хоча Анатолій Грицюк не є "святим", але на рахунок «за часи головування Карпомиза у Федерації кількість членів профспілки різко зменшилася. Якщо сьогодні більш дієво працюють галузеві профспілки, то Іван Іванович відмежувався від виконання своїх безпосередніх обов’язків і займається пошуком ворогів» повністю його підтримую. Думаю більшість думає тільки так. Такому як Іван Іванович давно потрібно бути на пенсії, сидіти в своєму Зміїнці та пасти гусочок....
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 14:51
на х... йому члени профспілки зі своїми проблемами, якщо є ще профспілкове майно. ділянка на карбишева проана не так давно ФПО за 150000 грн. сьогодні втставлена на продаж новим власником за 320000 дол. - прогляньте пропозиції волинських новин, приміщення на четвертому поверсі по Волі,6 передане будівельній фірмі власника агентства нерухомості "Паладій" в звязку з неможливістю оплатити їх послуги з ремонту 3-го поверху продається новим власником за 4 тис. дол., далі санаторії в області і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus