USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова ради Федерації профспілок Волині обурений тим, що голова облради їздить у відрядження?

17 Грудня 2008 16:35
Голова ради Федерації професійних спілок України у Волинській області обурився відсутністю голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка під час спільних зборів профспілкового активу та антикризового комітету Волині 17 грудня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Під час свого виступу пан Карпомиз раптом сказав, що «незрозуміло, чому тут немає співголови антикризового комітету Анатолія Грицюка (голови Волинської облради – «ВН»)». Іван Карпомиз спершу обмовився, задавши відповідне питання Зарембі (першому заступнику голови ОДА – «ВН»), а потім виправився і спитався у заступника голови Волиньради Бориса Загреви. Той відповів, що Анатолій Грицюк перебуває у відрядженні у Києві.
 
На таку відповідь голова ради ФПУ на Фолині досить гостро відреагував: «Поїхав, щоб Єрка (відстороненого начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області – «ВН») захищати? Це важливіше за засідання антикризового комітету?».
 
Як розповіла у коментарі «Волинським Новинам» радник голови Волинської обласної ради Оксана Лукашук, Анатолій Грицюк дійсно поїхав до Києва, у Міністерство транспорту та зв’язку. Проте не по питанню пана Єрка, а для того, щоб взяти участь у нараді щодо проблем аеропортів.
 
Довідково:
 
На нещодавній прес-конференції 15 грудня голова Волинської облради Анатолій Грицюк спрямував хвилю своєї критики проти керівництва Федерації профспілок у Волинській області, зокрема і щодо самого пана Карпомиза. Критика стосувалася майнових питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 17 Грудня 2008 18:16
О,а ви знаєте хто такий Карпомиз? Це страшний "грозний, безсердечний партработнік" !!! Хоча і Грицюк далеко не відкотився...
Голова ради Показати IP 18 Грудня 2008 10:29
Ваня, ну мені ж потрібно обкатати новий Крайслер, похвалитись перед столичними братанами-бютівцями. А ще побачитись з моїм політичним батьком Брєжнєвим-Кирильчуком та обговорити процес дерибану Волині
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 12:09
Два чоботи пара

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus