USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Назвали трійку кращих футболістів «Волині»

16 Грудня 2014 12:00
Трійку кращих футболістів футбольного клубу «Волинь» визначив головний тренер Віталій Кварцяний, серед них - Анатолій Тимощук.

Про це йшлося під час «прямої лінії» з президентом клубу Віталієм Кварцяним в редакції газети «Волинь Нова» вчора, 15-го грудня.

«У моїй практиці було дуже багато хороших футболістів. Оті тисячі спортсменів мали для мене велике значення. У трійку кращих я відніс би найкваліфікованішого нашого земляка Анатолія Тимощука, який досягнув усі максимальні призи Європи. Він - перший. Окрім того, до найкращих гравців я відношу Олега Лужного. Щодо третьої сходинки рейтингу, то можна людей з двадцять назвати. Можливо одним із найяскравіших є Володимир Дикий, який був найкращим бомбардиром «Волині» й за всю історію команди забив 91 гол у всіх турнірах. Окрім того, він - рекордсмен «Волині» за кількістю голів за один сезон - 22 м’ячі у 1989-му році», - розповідає Віталій Кварцяний.

Як додав головний тренер «Волині», його багато критикують, бо бачать лише поверхневу реакцію на те, що відбувається на полі під час гри, тому й так сприймають, а насправді, запевняє тренер, він вкладає у своїх гравців усю душу.

Редакція також повідомляла, що ФК «Волинь» можуть покинути двоє гравців, ними цікавиться клуб із Дніпропетровська. Окрім того, інформували й про те, що волинський футбольний тренер Кварцяний вже бігає з м’ячем після операції.

Зауважимо, що у волинських футболістів - найнижча зарплата.

Так, у 14 матчах чемпіонату «Волинь» забила суперникам 22 голи і це, нині, - четвертий показник серед усіх команд Прем'єр-ліги: КРАЩІ ГОЛИ «ВОЛИНІ» ЗА 2014 РІК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus