USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Грабіжники, які вчинили розбій в оселі волинянки, - за ґратами

30 Грудня 2014 11:55
Засудили розбійників, які викрали з оселі волинянки 90 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Волинської області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо двох чоловіків, які вчинили розбій.

Дізнавшись, коли господарів будинку, в якому, за інформацією знайомого зловмисників, знаходяться чималі кошти, не буде вдома, 26-річний мешканець Любешова та 43-річний мешканець Рівненщини у ніч з 31 травня на 1 червня цього року через вікно проникли в заздалегідь обрану оселю у селищі Любешів. Проте господиня помешкання була вдома. Зв’язавши жінку і погрожуючи їй фізичною розправою, грабіжники в масках викрали з помешкання близько 90 тисяч гривень, які зберігались у сейфі.

Вироком Ковельського міськрайонного суду чоловіків визнали винними у скоєному злочині і призначили покарання: одному - у виді восьми, іншому - семи з половиною років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їм майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus