USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гравці «Волині» у збірній 6-го туру

16 Вересня 2014 08:15
Журналісти продовжують підсумовувати 6-й тур. Приємно, що впевнена перемога «Волині» дозволила бути серед лауреатів туру й декільком «хрестоносцям». Про це йдеться на офіційному сайті луцького клубу.

Відразу три провідних футбольних інтернет-видання зарахували до своїх збірних туру хорватського захисника «Волині» Івіцу Жуніча.

Відзначаючи гру Жуніча, UA-Football пише, що «хорват дуже швидко адаптувався у Луцьку і став основним гравцем команди. Його гол морально надломив запоріжців».

Football.ua вважає, що Жуніч – вдала заміна Шикову, Масло і Шершуну, які залишили «Волинь» у міжсезоння. «Жуніч швидко вписався у гру «Волині», зумів показати в матчі проти «Металурга» найкращі якості і в обороні, і в атаці», - пише це спортивне видання. Цікаво, що чотири захисники «Волині» виграли 24 з 27 єдиноборств команди на «другому поверсі».

Matchday відзначило Жуніча у зв’язку з тим, що він «не дав розгулятися гравцям «Металурга» біля власних воріт, вдало підключався до атак, забив гол, який став переламним в матчі».

Сайт UA-Football на додачу до хорвата закликав у збірну Редвана Мемешева. Звісно, важко не помітити, що Редван забив, віддав гольовий пас з кутового та заробив пенальті.

Football.ua викликала до лав своєї збірної туру Еріка Бікфалві. «У грі проти «Металурга» румунський хавбек показав, що буває у випадку його повної готовності та віддачі. Формально він зробив тільки один гольовий пас, але насправді став одним з творців перемоги своєї команди». Цікаво, що Ерік пробив по воротам впродовж матчу 7 разів, а увесь «Металург» відповів за весь матч тільки 5 разів.

А от видання Matchday крім Івіци Жуніча вважає, що заслужив бути в збірній і Сергій Сімінін. «Ви пригадуєте гру Льопи у грі «Металурга» проти «Карпат»? А чим відзначився Дмитро у грі проти «Волині»? Отож-бо! Сімінін зіграв дуже надійно і, крім однієї прикрої обрізки, більше не помилявся. Міг Сергій і забити», - так видання обґрунтовує зарахування капітана «Волині» до кращих гравців 6-го туру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus