USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Лісову пісню» не вдалося перевірити

24 Вересня 2015 21:31
Члени робочої групи, яку створили для перевірки діяльності санаторію «Лісова пісня», не з’явилися на засідання Громадської ради і президії, де мали заслухати звіт про діяльність групи, – інформує «Волинське Агентство Розслідувань».

Про це повідомили 24 вересня на спільному засіданні президії та робочої групи. На порядку денному було вивчення результатів роботи робочої групи у санаторії «Лісова пісня».

Проте доповідачі, які мали б розповісти про результати роботи, не з’явилися на засідання.

«Телефоном член комісії Грошко повідомив, що він Києві та його не буде», – зазначив голова Громадської ради при Волинській обласній держадміністрації Ігор Дильов.

За його словами, Горошко повідомив, що не буде й голови комісії Богдана Рущинського, хоча той особисто не повідомив голову Громадської ради.

«Не хочеться, щоб це виглядало як ганебні дії з боку цих людей, хоча там ще треба розбиратися», – зазначив Дильов. Він повідомив, що оперує дорученням, яке дав голова Волинської обласної держадміністрації своє раднику Олександру Степанцову.

Так, Гунчик доручив фініспекції провести перевірку в санаторії «Лісова пісня».

Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що волинський санаторій «Лісова пісня» ще на початку літа цього року опинився у скандалі – громадські активісти виявили на його території «секретні» номери, про які не знав їхній керівник, будинки, що «висять в повітрі» через санітарно-гігієнічні норми, радянські «люкси» та багато іншого.

Історія мала своє продовження: журналіст Оксана Петрук у своєму блозі на «Громадське.Волинь» розповіла подробиці та незнані досі факти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 24 Вересня 2015 21:43
Кожен секретний номер має конкретних власників. Ви спробуйте їх знести і вони відразу зявляться
догадливий до Анонім Показати IP 25 Вересня 2015 00:21
Думаю одним з хазяйок є Руслана Євгенівна Дибель - кохана дружина нелюстрованого держиморди ген.директора Любомльсько-Шацького ТМО Дибеля Володимира Юрієвичаю "Глибоко віруюча сімейка" пасеться на тілі Любомльсько-Шацького району вже не один десяток років, і ні один Майдан не зміг забезпечити їх достойне перебування в буцигарні до скону. Ганьба владі України ! Слава Україні! Смерть ворогам!
Реаліст Показати IP 24 Вересня 2015 21:53
Дуже багато гучних заяв,які закінчуються великим *пшиком*.
ліс Показати IP 24 Вересня 2015 22:14
Скажіть будь- ласка скільки ще Рущинський зСковерою будь абкрадати Волинь і ще воно хоче бути депутатом (сковера) від Батьківщини в Любомлі бидло!!!!!
Мельниківець Показати IP 24 Вересня 2015 22:15
Основні клоуни цього цирку будуть відтягувати подібні засідання до глибокої осені. вибори переважать всі скандали і санаторій відійде на другий план надовго. коли причин для відсутності більше не буде - клоуни підуть, їх покарають страшною карою - позбавлять членства у Громадській раді. Це вам не 7 років з конфіскацією це набагато жорстокіше а фінуправління буде місяць розкопувати - а был ли мальчик? де прокуратура? КРУ? чи після виборів приїде ще одна партія "активістів" шукати справедливості, а знайде 8 чи 10 тисяч зарплати та посади радників по знаках зодіаку або китайських вазах якщо взялись за серйозну справу - доводьте до кінця не смішіть людей, до сліз вже смішно
знайко до Мельниківець Показати IP 25 Вересня 2015 07:58
Сама та Громадська рада - фейк! Людям немає чим зайнятись от і строять з себе "ділових". На хвилі Майдану створили але місце не хлібне тому і не треба нікому і діяльність пшик... Одне діло політичний проєкт - там і грошенята водяться і щось урвати можна!:)
лучанка до Мельниківець Показати IP 25 Вересня 2015 08:14
Головне в цій історії те,що Карпуку(директору ) вдалось ще один сезон крутонути санаторій на пару-тройку міліонів гривень і допомаргали йому в цьому дуже активно члени громадської ради,яких він купив оптом навіть не за свої гроші,а за гроші санаторію.Тут і незаконна торгівля без дозволів,ліцензій і оформлення працівників,і ліві поселення в номера,і закупочні ціни.Ну і ще приємний бонус-службова хонда з шофером в розпорядження.номер-люкс для кожного і безплатне харчування.
Анонім Показати IP 24 Вересня 2015 23:26
Мені біль усьго сподобались "секретні номери", про які не знав керівник закладу. На яких дурнів розрахована ця тирада? PS. Або керівник бавиться олжою, або він - фількіна грамота, а не керівник.
Крк Показати IP 25 Вересня 2015 07:35
Нарід, не журиться за ті багатства : після цієї самооборони і борців з корупцією - як після нашестя гусениці : одні голі патики і купки г@ мна.
Параска Показати IP 25 Вересня 2015 08:04
Якщо сковера справді балотується по Любомлю, то з цього навіть горобці будуть сміятись. Матьорий злодюга, наперсточник!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus