USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гриценко заявив про викрадення українців в Кот-д'Івуарі

26 Березня 2011 09:17
Депутат Верховної Ради, голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко (фракція Блоку Наша Україна-Народна Самооборона) заявляє про викрадення трьох українців в Кот-д'Івуарі.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії Перший Національний .

"Насправді 3 наших громадян вже вкрали, ви знаєте про це? З компанії Українські вертольоти", - сказав він, звертаючись до секретаря Ради національної безпеки і оборони Раїси Богатирьової.

При цьому депутат не уточнив, коли були викрадені українці. У той же час, Гриценко вважає це підтвердженням необхідності виведення українських миротворців з Кот-д'Івуара. У свою чергу, Богатирьова запевнила, що влада вживає заходи щодо пошуку та звільнення цих громадян.

Як повідомлялося, в Кот-д'Івуарі 28 лютого були викрадені двоє службовців Організації об'єднаних націй членами угрупування Молоді патріоти неподалік від найбільшого івуарійського міста Абіджан.

1 березня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що викрадені миротворці - громадяни України.

Раніше, 4 лютого Верховна Рада схвалила указ Президента Віктора Януковича щодо додаткового спрямування 3 військових вертольотів Мі-24 зі складу українського миротворчого контингенту, що діє у складі місії ООН у Ліберії, і до 60 чоловік технічного персоналу для їх обслуговування в Кот-д'Івуар для виконання завдання зі стабілізації обстановки в цій країні, що загострилася після президентських виборів.

23 лютого Міноборони завершило чергову ротацію української вертолітної групи, яка надає допомогу місії ООН у Кот-д'Івуарі щодо забезпечення безпеки в цій країні, зі складу 56-го окремого вертолітного загону в Ліберії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus