USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Губернатор Волині удостоєний високої церковної нагороди

3 Вересня 2008 11:11
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк у день свого ювілею отримав із рук керуючого Волинською єпархією  УПЦ митрополита Луцького і Волинського Ніфонта орден святого рівноапостольного князя Володимира другого ступеня. Про це повідомляють 3 вересня «Волинськими Новини».
 
У неділю 24 серпня під час молебню за Україну у Свято-Покровському кафедральному храмі Луцька був присутній голова обласної держаної адміністрації Микола Романюк.  У цей день губернатору виповнилося 50 років. Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, із нагоди ювілею керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт від імені Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Володимира Митрополита Київського і всієї України вручив Миколі Романюку високу церковну нагороду – орден святого рівноапостольного князя Володимира другого ступеня.
 
Вітаючи іменинника, архіпастир подарував йому букет квітів та ікону Пресвятої Богородиці, привезену з Єрусалиму. Митрополит побажав імениннику ще довго трудитис для блага жителів Волинської області. Владика Ніфонт разом із священиками та парафіянами проспівали керівнику області многоліття. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 12:54
Це вже друга за рік нагорода від московських попів. Наступним разом будуть канонізовувати.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 13:56
За що він отримав від церкви нагороду? Абсурд!!! Куди все котиться і ХТО це свавілля припинить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus