USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Гуцул-метал» - на сцені «Бандерштату»

1 Серпня 2015 22:00
«Ковбаситися» під жорсткі ритми гурту «Карна» закликали гостей фестивалю українського духу «Бандерштат».

Виступ гурту «Карна» відбувся у рамках великої сцени другого дня фестивалю «Бандерштат» 1 серпня.

Гурт родом з Івано-Франківська, як зауважили ведучі фестивалю, грає у стилі «гуцул-метал». Вже після перших пісень вокаліст гурту Олексій Шманьов попередив публіку, що музиканти лише розігралися, а надалі усі будуть «рубатися та ковбаситися». Під час виступу гурт презентував нову композицію «Чекати буду», повідомивши публіці, що наступного року знову буде «Бандерштаті», де гратиме нові пісні.



Пісню «За тебе, кров моя» присвятили тим, хто нині проливає свою кров за нас усіх, відстоюючи єдність та незалежність України на сході.

Публіка шаленіла та не могла відпустити гурт без виконання композицій на біс. Так, пісню «Моя мила» разом із музикантами співали усі присутні дівчата.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
той самий Показати IP 1 Серпня 2015 22:57
до сьогодні до Бандерштату ставився нейтрально. АЛЕ - тему даного фестивалю вже настільки обсмоктують в змі, що складається враження, що в світі більше нічого не відбувається. І ще, на годиннику майже 23.00. Я проживаю далекувато від іподрому. Але спати неможливо, бо гул і крики зі сцени доносяться до Ківерець певно. КОЛИ ??? Вже це все закінчиться???
Крук до той самий Показати IP 2 Серпня 2015 00:26
Не знаю про крик, що доноситься до Ківерець, але біля Собору вже нічого не чути. Три дні можна і потерпіти.
лучанка до Крук Показати IP 2 Серпня 2015 09:35
вже нічого не чути... Бо на годиннику 00.26 це ж не могло до ранку тривати...
Аня до той самий Показати IP 2 Серпня 2015 14:38
МАЙЖЕ 23!!! МАЙЖЕ!!! Нечувано просто!
123 Показати IP 1 Серпня 2015 23:36
Випий гранчак бандерівської горілочки і лягай спатки. І не зай...й народ
льолік до 123 Показати IP 2 Серпня 2015 09:39
до чого тут горілка, в центрі живуть і мами з маленькими дітьми, і старші люди і просто люди, які мають право нормально поспати
гузь 06.08.2014 Показати IP 2 Серпня 2015 01:12
http://www.volynnews.com/news/culture/-bandershtat-2015-bude-prysviachenyy-postati-stepana-bandery/
Проходячи Показати IP 2 Серпня 2015 08:19
Цікаво, а священну корову "Бандерштату" волинським журналістам дозволено критикувати? Ну читаєш: просто янголи-глядачи зібралися і архангели зі сцени научають їх... По статтям вже видно яка у нас в країні свобода слова... А може просто бояться журналісти? Невже всі поклонники цього дійства? Чи зараз не можна не любити такі імпрези?
Аня Показати IP 2 Серпня 2015 14:35
Раз на рік у забутому богом Луцьку відбувається подія, яка пробуджує хоч якийсь інтерес у країні до їхнього міста, приваблює відвідувачів, популяризує столицю Волині, але цим хронічним дегенератам це неважливо, головне, що вони годину недоспали в цей день. Рагулі є рагулі. Волинь - найвідсталіший у культурному плані регіон Західної України. Купіть беруші й заткніться
Культура до Аня Показати IP 2 Серпня 2015 15:48
На фестівалі, котрі охоче відвудують люди різного віку, добрі, позитивні (наприклад, "Поліське літо з фольклором", "Ніч у замку", "Берегиня")грошей завжди не вистачає, а ось на це - будь ласка... Тільки й чекаєш, коли цей шабаш закінчиться.
Джулія до Культура Показати IP 3 Серпня 2015 14:33
Якби Ви були на фесті, то теж могли б зауважити людей абсолютно різного віку-від старих до дітей (зокрема, бачила малечу в памперсі). А ввечері першого дня була одна дівчинка (з мамою та сестричкою), яка ковбасилась-не можу іншого слова підібрати :-)-і це було їй в кайф. Нам усім теж :-))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus