USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як 1 січня було сонячно, то липень буде теплим?

2 Липня 2009 18:12
Народний синоптик Володимир Лис прогнозує, що липень буде теплим. Про це 2 липня інформують «Волинські Новини».
 
Як пише видання «Високий замок», прогноз погоди народного синоптика з Луцька Володимира Лиса на 2009 рік, який був опублікований в Інтернеті,  справджується. Перша декада червня, за його словами, мала бути прохолодною. І дійсно, перший місяць літа рясно поливав нас дощем та «тішив» низькими температурами. Як розповів пан Лис,1 січня 2009 року погода була дуже сонячна. Тому він передбачає, що принаймні протягом перших двох тижнів липня буде сонячно і тепло, а ближче до 20-го варто очікувати очікуємо дощів та шквалів. «На початку третьої декади місяця погода обіцяє бути дощовою. В останній «п’ятиденці» липня розпогодиться. На початку серпня день чи два дощитиме. Потім очікуємо кілька сонячних днів. Наприкінці першої – на початку другої декади місяця знову дощ. Хвилю опадів очікуємо і перед Спасом. Перші два тижні вересня будуть теплими», – стверджує народний синоптик.
 
Довідково:Прогноз Володимира Лиса діє у радіусі 130-150 кілометрів, а живе синоптик, а також журналіст і письменник, у Луцьку. Володимир Лис cпостерігає за погодою у проміжку між 26 грудня та 6 січня (з 25 січня починає збільшуватися день), де кожен день означає кожен місяць. 26 грудня – січень, 27 – лютий і так далі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аlex Показати IP 3 Липня 2009 07:59
27/12 - означає лютий.
Вінстон Показати IP 3 Липня 2009 09:08
Щось Лис дуже часто помиляється!!! Липень тільки почався, а дощі не перестають лити! Хіба 1 січня був дощ? Ні! Так чого в липні(за вчора)випала річна норма осадів? І з весняною погодою він також помилився!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus