USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як субвенцію держава дасть постраждалим районам 2,3 мільярда гривень

31 Липня 2008 16:27
У Верховній Раді прийнято в цілому зміни до Закону України про Державний бюджет-2008. Про це «Волинські Новини» 31 липня телефоном повідомив народний депутат України Віктор Олійник (фракція БЮТ).
За словами пана Олійника, Держбюджет збільшено на понад 5,7 мільярда гривень. Левова частка цих коштів піде на ліквідацію наслідків негоди. Зокрема, зазначив нардеп, з них 2,3 мільярда гривень виділено як субвенцію районам, у яких лютувала стихія.
Окрім цього, півтора мільярда гривень надійде до резервного фонду Кабміну. Переважну частину цих грошей уряд також використає для допомоги постраждалим.
Ще в прийнятому сьогодні Законі передбачено серйозну допомогу селу. Зокрема аграрний фонд збільшено на 1 мільярд гривень, які підуть на закупівлю зерна. А ще 400 мільйонів гривень народні обранці виділили на здешевлення сільськогосподарських кредитів.
Також надзвичайно важливим, на думку Віктора Олійника, є прийнятий на позачерговій сесії Верховної Ради закон про збільшення акцизу на тютюнові вироби. Це дасть можливість Держбюджету України  поповнитися на понад 1 мільярд гривень. Досі, як наголосив нардеп-бютівець, ці збори в Україні були найнижчими в Європі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus