USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович визнав Голодомор геноцидом

25 Лютого 2011 13:58
Президент України Віктор Янукович визнав Голодомор геноцидом, але не лише українського народу, а мешканців аграрних районів колишнього СРСР.
«Що стосується Голодомору: я свою думку вже неодноразово висловлював, і повторю знову. Це було організовано по відношенню до людей, які жили в сільській місцевості, і в Україні, і на Кубані в Росії, і в Білорусі – це був геноцид щодо того населення, яке від цього постраждало, а постраждали не тільки українці», – сказав президент, відповідаючи на запитання в ході телепроекту «Розмова з країною», – пише ТСН.
«Оцінку цього злочину вже дала історія – здійснила це влада на чолі зі Сталіним», – наголосив Янукович.
Він також підкреслив, що історія уже дала оцінку Сталіну, і «Україна не буде переглядати своє негативне ставлення до цієї історичної особистості».
«Що стосується Шухевича і Бандери... Я вже сказав і дав відповідь на це питання: у жодному разі нам не треба шукати прості відповіді на складні питання», – відповів він на запитання про пам'ятники лідерам ОУН та УПА.
«Ми не повинні шукати розбіжності серед наших людей. Нам треба шукати, як і на чому об'єднуватися. А хто яких героїв шанує – це його особиста справа, ніхто нікому не забороняє. Слава Богу, ми живемо в демократичній країні», – сказав Янукович.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
без коментарів Показати IP 25 Лютого 2011 16:06
Геноцид -2011 : "Третині укаїнців не вистачає грошей на їжу. В Україні залишається велика кількість людей, яким не вистачає коштів на найнеобхідніше. Про це свідчать результати опитування інституту Горшеніна на тему «Перший рік президентства Віктора Януковича», - повідомляє Українська правда. Близько третини українців – 32% – стверджують, що ледь зводять кінці з кінцями, іноді їм не вистачає грошей навіть на харчування. Майже така ж кількість опитаних – 31,7% – відзначили, що на харчування коштів їм вистачає, однак придбання одягу або взуття вже викликає труднощі. Більше чверті респондентів – 26,4% – відповіли, що в цілому на життя їм вистачає, однак не на коштовні речі, як-от меблі, холодильник. Тільки 6% громадян заявили, що не мають матеріальних труднощів – за винятком особливо великих покупок – житло, автомобіль. При цьому 1,7% опитаних матеріальних труднощів не переживають взагалі. Вагалися з відповіддю 2,2% респондентів. Згідно з результатами опитування, українці вважають ситуацію в економіці країни критичною. Опитування проводилося з 14 по 23 лютого. Усього було опитано 2000 респондентів віком від 18 років на всій території України. Похибка не перевищує 2,2%."
Л А Д О М И Р Показати IP 25 Лютого 2011 18:19
бред сивої кобили нюхнувшої героїну
1 Показати IP 26 Лютого 2011 00:44
То якщо від фашизму постраждали різні народи , то їх і засуджено однозначно у кожній країні. То чому ж ми у своїй країні терпимо мовчки виходки комуністів?
Soldier of fortune Показати IP 27 Лютого 2011 00:32
Тому що українці нацією не стали, ми їли власних дітей, а нам кажуть, що ми моголи, золотого Тамерлана онучата голі... Ні поваги, ні жалю ми з вами не заслуговуємо. Керманич - зек, прем`єр - неуч, народ обирає партію голубих, і увесь світ з нас сміється...
1 Показати IP 27 Лютого 2011 21:56
Керманич далеко, а Ладомир близько..А все одн терпимо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus