USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ІД взяла відповідальність за напад в Лондоні, де загинуло двоє людей

30 Листопада 2019 23:36
Екстремістське угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за напад чоловіка з ножем на людей на Лондонському мосту 29 листопада.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на організацію Site Intelligence Group, що відстежує активність бойовиків в інтернеті.

Так, у заяві ІД йдеться, що нападник виконав наказ угруповання щодо здійснення терактів у країнах, які воюють з «Ісламською державою».

Нагадаємо, вдень 29 листопада чоловік із ножем напав на перехожих на Лондонському мосту.

Внаслідок нападу двоє людей загинули, ще троє дістали поранення. Самого нападника застрелила поліція.

Поліція повідомила 30 листопада, що нападник раніше вже був засуджений за тероризм. Ним виявився 28-річний мешканець графства Стаффордшир Усман Хан. У 2012 році він потрапив у в’язницю, звідки вийшов у грудні 2018-го.

Правоохоронці не уточнили, за які саме терористичні злочини засудили Хана, проте, за даними Sky News, він брав участь у терористичному угрупуванні, яке планувало створити тренувальний табір для терористів у Пакистані, а після скоїти напад на Лондонську фондову біржу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus