USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Євробачення» оштрафувало УТ-1 на 200 тисяч гривень

24 Березня 2010 15:53
Перший національний канал України заплатить Європейському мовному союзу 200 тисяч гривень штрафу за вчасно не представлену пісню.
Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли працівники Першого каналу, які відмовилися називатися
«На країну, яка вчасно не представляє пісню на конкурс, накладають штраф у вигляді 30% від членського внеску, який вона заплатила, - пояснили на Першому каналі. - За участь і трансляцію «Євробачення» Україна заплатила 75 тисяч швейцарських франків. 30 % від цієї суми складає 22,5 тисячі франків. Це 170 тисяч гривень. Штраф зростатиме з кожним днем, поки український учасник не подасть свою пісню. На сьогоднішній день це вже 200 тисяч гривень».
Україну за сім років участі в «Євробаченні» оштрафували вперше.
«Для України організатори «Євробачення» пішли на поблажки. Вони дозволили НТКУ заплатити штраф після проведення конкурсу у травні», - зазначили на Першому національному.
Україна не надала конкурсну пісню на «Євробачення-2010» у встановлені терміни, бо співачка Alyosha, яка перемогла у фіналі національного відбору, була звинувачена у плагіаті. Це порушує правила «Євробачення».
«Європейці врахували бездоганну ділову репутацію НТКУ. Пішли на зустріч тільки через те, що Україна успішно провела «Євробачення-2005» і «Дитяче Євробачення-2009». Представника з іншої країни за подібні скандали могли б взагалі дискваліфікувати», - підкреслили в НТКУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Evil Показати IP 24 Березня 2010 19:37
Здавалося б, така незначна ситуація, і тут відзначилися....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus