USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Європа офіційно заявила, що Росія тисне на Україну

2 Грудня 2011 10:01
Європарламент уперше офіційно визнав існування зовнішньої сили, яка переконує українське керівництво зірвати зближення з Євросоюзом.

Цьому присвячений абзац у рекомендаціях органам влади ЄС щодо розвитку взаємин із Україною, ухвалених напередодні, - пише Українська правда .

«Російська Федерація надмірно тисне на Україну для того, щоб не вводити зону вільної торгівлі з Євросоюзом, а натомість приєднатися до Митного союзу з Росією, Білорусією та Казахстаном», - говориться в документі.

«Це безпрецедентний випадок в історії взаємин ЄС із зовнішніми партнерами», - наголошує Європарламент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вінстон Показати IP 2 Грудня 2011 10:48
аби нам (простим смертним) краще жилося...
Лучанка Показати IP 2 Грудня 2011 14:17
Матами аж хочеться покрити ту Росію,ну с-ки вже можна?!С-ки?!С-ки ще будемо це терпіти?!Да в Польщі, в Греції, в Італії вже б давно страйки були проти влади, а в нас?!Ще три роки будемо трепіти?! То не те,що потім 10р. будемо оце "діяння" розхльобувати, а років 50! Бо вже майже все продали і за 3р. якраз все буде точно продано і України як такої не буде, а ми всі мовчимо, с-ки ми можемо оце все терпіти?! МИ ХОЧЕМО ДО ЄС!!!А НЕ ДО КАЦАПІВ!
Іван Козолуп до Лучанка Показати IP 2 Грудня 2011 15:43
Підтримую. Всі свідомі українці не хочуть в Азію, а хочуть жити за європейським зразком. Всі хочуть мати роботу і зп, як в Європі, мати сервіс як там, доступні ціни на всі товари. Росія - це - повна ду.а, це смердюча яма з гнилими кістками і хробаками для України. Чи ми хочемо знову повернення голодоморів, репресій, сліжок, сусідів - шестьор? Ні, ми хочемо жити як люди!
Alchak Показати IP 2 Грудня 2011 16:27
За останні 200 років Росія, як мінімум 4 рази (один раз в 50 років) тр...ла Європу по полной программі, до речі не завжди у природній спосіб. Кожен раз це відбувалося на території України. Пройшло вже 76 років після останнього статевого акту. Вже, мабуть, настав час щоб Укр "расслабилась и получила удовольствие".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus