USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Інспектори ДАІ з Волині вирушили на схід

15 Грудня 2014 17:52
15 грудня група працівників Державтоінспекції на чолі із майором міліції Юрієм Віскуновим відбула в зону АТО, аби замінити колег, які протягом місяця працюють у «гарячому» регіоні держави, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

– Ми переконані, що, як і попередні групи волинських правоохоронців, які уже повернулися із зони бойових дій, ви зарекомендуєте себе гідними звання офіцера. Професійність та людяність – це ті якості, які допоможуть вам у виконанні обов’язків у зоні антитерористичної операції, – звернувся до присутніх заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Поліщук.

Перед виїздом інспекторів ДАІ благословив священик. Із тривогою в очах проводжали міліціонерів рідні та близькі, хоча, зізнаються, розуміють необхідність такого кроку у цей непростий для держави час.

Керівництво обласного ДАІ побажало правоохоронцям гідно виконати свій службовий обов’язок і живими та неушкодженими повернутися додому.

Ця група інспекторів зустрічатиме новорічно-різдвяні свята в зоні АТО. Однак сподіваються, що приказка «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш» їх не стосуватиметься, тож наступний рік вони проведуть у мирній країні разом із рідними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus