USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Італія запроваджує для біженців з України річний дозвіл на проживання

31 Березня 2022 08:29
Відтепер українці мають право отримати дозвіл на проживання в Італії строком на один рік, що може допомогти біженцям отримати доступ до охорони здоров'я, ринку праці та соціальних пільг.

Указ про надання дозволу на проживання підписав прем'єрміністр Італії Маріо Драгі. Відповідно до нього, для біженців з України встановлено тимчасові захист і допомогу, повідомляє 24 канал.

Окрім пільг, Італія дозволить мати річний дозвіл також родичам українських біженців, які залишилися в країні.

Указ ухвалено після рішення на саміті Європейської ради наприкінці березня щодо режиму тимчасового захисту. Це стосується громадян України та третіх країн, які користуються міжнародним захистом, і членів їхніх сімей.

Посвідки на проживання видаватиме Головне управління поліції Італії.

Окрім того, начальник цивільного захисту Фабріціо Курчіо також підписав особливий фонд, який передбачає щомісячний внесок у розмірі 300 євро за кожного біженця з України протягом максимум трьох місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus