USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Юним волинянам до снаги подорожувати Закарпаттям, Кам’янцем-Подільським та у напрямку Києва

31 Липня 2009 18:58
Тільки за травень-червень 2009 року обласний центр туризму, спорту та екскурсій провів приблизно 100 різноманітних екскурсій для волинських дітей. Серед найпопулярніших напрямків -  Закарпаття, Кам’янець-Подільський та Київ. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповіла методист екскурсійно-оздоровчого відділу Волинського обласного центру туризму, спорту та екскурсій Інна Кравчук.
 
Туристичні маршрути бувають одноденні та багатоденні, враховується також під час їхнього формування вік дітей, – розповіла пані Кравчук. Наприклад, маленьких дітей далеко не повезеш – для них екскурсії проводяться по старій частині Луцька, в Рокинях, Колодяжному; для трішки старших дітей екскурсії дальші – до Володимира-Волинського, Устилуга, Зимного; для одинадцятикласників пропонуються пізнавальні екскурсії, які відповідають навчальним програмам, – Остріг, замки Львівщини, Львів, Тернопільщина, – сказала вона.
 
Серед кількаденних екскурсій – Київ, Львів, Кам’янець-Подільський, Прикарпаття, Закарпаття. Закордон юні волиняни можуть виїхати у Брест. Загалом же центр туризму пропонує 40 туристичних напрямків. Тільки за травень-червень 2009 року відбулося приблизно 100 різноманітних екскурсій. 
 
Найбільше ж серед пропонованих розроблених напрямків користуються популярністю Закарпаття, Кам’янець-Подільський та Київ. Найдешевший маршрут – до Рокинь – обійдеться приблизно у 20 гривень, найдорожчий – триденна поїздка у Закарпаття – вартує 325 гривень з людини, – розповіла фахівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus