USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко оскаржить дату президентських виборів у суді

1 Квітня 2009 18:34
Президент оскаржить у Конституційному суді встановлену парламентом дату виборів. Про це повідомила заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук, – повідомляють «Волинські Новини».
Звичайно, Президент звертатиметься до Конституційного Суду з цього питання», – цитує Ставнійчук «Українська правда».
«У мене сумнівів немає, що КС в черговий раз матиме підстави вказати парламенту на неконституційність його дій», – додала пані Ставнійчук.
Ставнійчук також зазначила, що рекомендуватиме Президенту внести це подання з проханням, щоб КС розглянув його як невідкладне.
«Я думаю, що сьогодні у питанні дат чергових президентських виборів не поставлена крапка, а поставлені лише як мінімум кілька знаків запитання. І говорити про справу як про даність, що 25 жовтня – дата чергових виборів, я би сьогодні не говорила», – сказала вона.
Як відомо, Рада призначила вибори на 25 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Квітня 2009 21:02
1
Вінстон Показати IP 2 Квітня 2009 10:07
То що, НУНС "жити" до 28 жовтня залишилось. А далі хто-куди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus