USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ющенко оскаржить рішення щодо Бандери?

9 Квітня 2010 19:03
Ющенко має намір подати апеляцію та оскаржити рішення суду.

Третій Президент України, лідер «Нашої України» Віктор Ющенко звернувся до Донецького окружного адміністративного суду із заявою, у якій просить терміново надіслати копію рішення, яким Донецький окружний адміністративний суд визнав протиправним Указ Президента України В.А.Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання героя України від 2 квітня 2010 року.

ZAXID.NET подає повний текст заяви:

«Із засобів масової інформації я дізнався, що 2 квітня 2010 року Донецький окружний адміністративний суд ухвалив рішення, яким визнав протиправним Указ Президента України В.А.Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання героя України.

Вважаю, що при прийнятті оскаржуваного Указу, Президент України діяв в повній відповідності з вимогами статті 19 Конституції України. За таких умов, у Донецького окружного адміністративного суду відсутні правові підстави для скасування Указу.

Крім того, при ухваленні вказаного рішення, судом було порушено норми процесуального законодавства, а саме статей 2, 6, 19, 155 Кодексу адміністративного судочинства України.

З урахуванням наведеного вище вважаю, що у мене, як у зацікавленої особи, є передбачене чинним законодавством України право на апеляційне оскарження рішення, яким вищевказаний суд визнав протиправним Указ Президента України В.А.Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання героя України.

З метою реалізації мого права на оскарження незаконного рішення Донецького окружного адміністративного суду, прошу терміново надіслати мені копію рішення, яким Донецький окружний адміністративний суд визнав протиправним Указ Президента України В.А.Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання героя України від 2 квітня 2010 року.

Ющенко Віктор Андрійович

8 квітня 2010 року».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Допитливий Показати IP 9 Квітня 2010 19:14
А чого ж Вікторе Андрійовичу Ви не присвоїли звання героя Бандері у 2005 році. Уже б всі до цього звикли б. А так Ви навмисно аби розбурхати суспільство зробили це вже після першого туру, коли Ви по суті вже не були Президентом України.
seal до Допитливий Показати IP 10 Квітня 2010 10:09
Бо, мабуть, не було часу. Не встигав пошити вишиванки для всіх своїх бджіл.
кнєзь Показати IP 10 Квітня 2010 18:50
,Ющ захотів всім напослідок насрати,сцикливе чмо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus