USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ющенко сьогодні на Волині

9 Липня 2009 11:42
Президент України Віктор Ющенко відбув з робочою поїздкою до Рівненської та Волинської областей. Про це 9 липня повідомляють «Волинські Новини».
У селі Карпилівка Ківерцівського району Волинської області Віктор Ющенко вручить ключі від будинків багатодітним родинам у рамках реалізації ініційованого Президентом спільного проекту влади і бізнесу «Зігрій любов’ю дитину», – пише сайт Президента.  
Перебуваючи у Волинській області, Президент України проведе нараду з питань розвитку природно-заповідної справи. Серед питань порядку денного: сучасний стан заповідної справи в Україні; охорона територій та об’єктів природного заповідного фонду, контроль за додержанням їх режиму; додержання природоохоронного законодавства на територіях та об’єктах природного заповідного фонду; стан виконання Указів Президента щодо розвитку мережі національних природних парків і заповідників; науково-дослідна діяльність установ ПЗФ; стан забезпечення установ ПЗФ Державними актами на постійне користування земельними ділянками.
У поїздці Главу держави супроводжують міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук, міністр у справах сім’ї, молоді і спорту Юрій Павленко, перший заступник Глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак, заступник Генерального прокурора Тетяна Корнякова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus