USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ющенко зробив крайніми Стельмаха і Тимошенко

19 Грудня 2008 19:49
Президент Віктор Ющенко вважає неприпустимим перетворювати фінансову стабільність держави на заручника політичних маніпуляцій, якими вважає останні заяви Прем\'єра Юлії Тимошенко щодо дій Національного банку. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Про це повідомила прес-секретар глави держави Ірина Ванникова після завершення зустрічі президента із Радою банкірів, – інформує «Українська правда».
Президент вважає неприпустимим перетворювати фінансову стабільність держави на заручника політичних маніпуляцій. Саме політичними маніпуляціями глава держави вважає вчорашні безвідповідальні заяви Прем\'єр-міністра, які загрожували країні фінансовим хаосом», - сказала Ванникова.
За її словами, тільки завдяки жорстким фаховим діям вдалося втримати контроль над ситуацією, хоча й запізно.
Ця вина цілком і повністю лежить на Національному банку і Кабінеті міністрів, переконаний Ющенко.
«Президент в черговий раз нагадує уряду, що нині час взаємоузгоджених дій, а не сварок, піару чи бездоказових звинувачень. Уряд має нести свою частину відповідальності. Ніхто не знімав з уряду відповідальність за економічну ситуацію, яка формує фінансову і прямо впливає на курсову політику держави», - сказала прес-секретар Ющенка.
«Президент переконаний, що правоохоронні органи повинні продовжити розпочаті перевірки в банківській системі і жорстко покарати тих, хто займався спекуляціями», - наголосила Ванникова.
Президент вважає, що позитивна динаміка курсу гривні, яка спостерігається сьогодні на валютному ринку, засвідчила дієвість обраних фінансових механізмів та регуляторів, повідомила прес-секретар глави держави.
Над комплексом термінових антикризових заходів разом із президентом останній тиждень працюють керівництво НБУ та Мінфіну, Рада банкірів, зазначила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Серафим Показати IP 19 Грудня 2008 20:50
Ранній ющенко нагадує мені свого пізнього батька кучму. Той теж, проснувшись після чергового запою вилазив на екрани телебачення і гнівним голосом питав: Як,чого, хто посмів, як так може бути? Таке враження, наче він не був в Україні деякий час, а потім, як з неба впав. А потім усе пояснювалося просто: родичі кучми, в 5 коліні, отримали державні підприємства у власність, поїли цю скотину, а воно, потім, добилося від ющенка своєї недоторканості, взамін президенства останнього.
Серафим Показати IP 19 Грудня 2008 20:59
І вообще, не царско єто дело, слідкувати за якимось там курсом. От скільки мільйонів баксів приплеве на президентську виборчу кампанію, це важливіше потреб якогось там маленького українця.
Вінстон Показати IP 20 Грудня 2008 11:10
Всі крайні крім мене (ЮЩ)!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus