USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Іво Бобул привезе до Луцька «Золоті шлягери»

12 Жовтня 2021 07:20
19 жовтня народний артист України Іво Бобул у рамках туру містами України завітає із сольним концертом «Найкраще – золоті шлягери» до Луцька.

Виступ відомого співака відбудеться в облмуздрамтеатрі о 19:00.

Іво Бобул – народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару справедливо визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула пісні «Душі криниця», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Мадонно Україно!», «Одна-єдина».

І записувати нові пісні співак не втомлюється – щороку презентує концертні програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, цікаві дуети, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, які так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто інший.

Концерт Іво Бобула буде проведено із дотриманням карантинних вимог МОЗ.

Квитки на концерт у Луцьку можна придбати в касі облмуздрамтеатру, а також онлайн: https://lutsk.karabas.com/ivo-bobul-8/order/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дідо Показати IP 28 Вересня 2021 20:16
Як же ж я його люблю... млію від його пісень. Іво Бобул крила одягає!
Баба Показати IP 28 Вересня 2021 20:36
Коли буде концерт Махнатіка? А Поплавського - коли привезуть?
пес дюк до Баба Показати IP 12 Жовтня 2021 08:28
Важко,мабуть,таку велику голову носити...
цікавить Показати IP 12 Жовтня 2021 10:03
А скупчення людей на концерті це як? Будуть дотримані всі епідеміологічні заходи чи головне концерт, бабло, а далі хоч трава не росте...?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus