USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Із Білого дому виселили вівчарку Джо Байдена, який 11 разів кусав людей

5 Жовтня 2023 22:55
Німецька вівчарка президента США Джо Байдена Командор більше не живе у Білому домі після того, як 11 разів кусала співробітників Секретної служби.

Про це повідомляє американська газета The New York Times із посиланням на прессекретаря першої леді Джилл Байден Елізабет Александер, пише Бабель.

«Командора нині немає в кампусі Білого дому, поки оцінюють наступні кроки», – заявила пані Александер у своїй заяві й додала, що президент і перша леді «щиро дбають про безпеку тих, хто працює в Білому домі, та тих, хто їх захищає щодня».

Де житиме Командор і коли він може повернутись до Білого дому, поки невідомо.

Усе це сталося за кілька днів після того, як дворічний Командор вкусив ще одного офіцера Секретної служби – це вже 11-й епізод «агресивної поведінки» домашніх вихованців президента. Іншого собаку Байдена, Мейджора, раніше також відправили жити подалі від Білого дому – після «інциденту з укусом» співробітника Білого дому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нгоро Мамба Показати IP 6 Жовтня 2023 07:59
*....вівчарку Джо Байдена, який 11 разів кусав людей.......* То це дід бідон вже на людей кидається?
223 до Нгоро Мамба Показати IP 6 Жовтня 2023 09:23
а ти повторюєш кацапів котрі назвали його бідоном???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus