USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Із 1 серпня оприлюднять списки абітурієнтів-щасливчиків

1 Серпня 2011 14:24
Приймальні комісії вищих навчальних закладів оприлюднюватимуть рейтингові списки абітурієнтів, які рекомендовані для навчання, з 1 серпня.
Після завершення строків прийому документів, що тривав протягом місяця, приймальні комісії вищих навчальних закладів почнуть оприлюднювати списки потенційних студентів, повідомляє Українська правда із посиланням на портал «Освіта.ua».
Після оприлюднення списків, абітурієнти до 5-го серпня включно, матимуть можливість подати оригінали документів до того вузу, де вони рекомендовані до зарахування.
6 серпня рейтингові списки мають оновитися, з них будуть виключені особи, які не подали, в період з 1 по 5 серпня, оригінали документів до вузу.
Відповідно їх місця займуть абітурієнти, які знаходились нижче у списку, та сформується другий рейтинговий список з усіх спеціальностей в усіх вузах України.
Ті абітурієнти, які з'явились у другому рейтинговому списку, матимуть два дні (6 та 7 серпня) для того, щоб подати оригінали документів до приймальної комісії навчального закладу.
8 серпня всі вузи України мають втретє оприлюднити рейтингові списки, знову виключивши з нього абітурієнтів, які не подали оригінали своїх документів протягом 6 та 7 серпня.
У результаті до нового рейтингового списку знову мають увійти абітурієнти, які знаходились нижче за списком.
Якщо такі абітурієнти з'являться у списку, у них також буде 2 дні (8 та 9 серпня) для того щоби подати оригінали документів.
10 серпня вузи мають видати накази про зарахування абітурієнтів на бюджетну форму навчання.
Рейтинговий список – це список всіх абітурієнтів, які подали документи до вищого навчального закладу, із зазначенням рейтингового бала та рейтингового місця кожного абітурієнта. Такий списки будуть сформовані у кожному з вузів та за кожною спеціальністю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VCS Показати IP 1 Серпня 2011 14:51
Ага! Дуже класно за ціми списками спостерігати, коли сайти ВУЗів "лежать" і до них нема доступу! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus