USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кабмін на 20 гривень підвищив мінімальну ціну пляшки ігристого вина

15 Січня 2021 09:13
Кабмін підвищив на 20 грн мінімальну роздрібну ціну на ігристі вина, вироблені в України.

Про це повідомляє Мінекономіки.

Відповідною постановою підвищується мінімальна роздрібна ціна на українські ігристі вина і вина газовані, зброджені напої, вина ароматизовані ігристі (газовані) з 89 до 109 грн за пляшку 0,7-0,75 літра (+ 20 гривень).

Постанова також приводить у відповідність до Податкового кодексу опис цих виробів та її коди згідно з УКТЗЕД.

«У результаті виграють всі: українські винороби стануть конкурентоспроможними і відновлять втрачені позиції на ринку. Виноградарі матимуть більший попит на їх сировину. Український споживач матиме якісний, а не фальсифікований, продукт», – зазначив міністр економіки Ігор Петрашко.

За його словами, головна проблематика полягає в тому, що наразі на ринку відбувається маніпуляція назвами продукції і цінами: менш якісні імпортні напої на основі вина продаються за однаковою ціною з якіснішими українськими ігристими винами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
смешно Показати IP 15 Січня 2021 09:40
"в результате выиграют все...", - кроме тех кто покупает. А как производилось раньше газированная бодяга с добавлением виноматериалов, так и будет производится. Поздравляю министра Петрашко с новой очередной брехней.
смешно до смешно Показати IP 15 Січня 2021 09:54
Почему брехня? Потому как система стандартизации и контроля качества насквозь коррумпирована. Масло не масло, молоко без коров нормализированно с сухого и с добавлением иных жиров, колбаса с вкраплениями мяса и иной плоти - и так далее чего не коснись.
Лохотрат Показати IP 15 Січня 2021 09:51
Одобрямс! Від тої шипучки тільки в животі бурчить
Внук Показати IP 15 Січня 2021 10:52
А мене дід навчив вино самому робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus