USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Каплін і його соратники вдерлися до Мін’юсту, за що були «упаковані» в автозак

20 Грудня 2017 13:57
Нардеп Каплін та його соратники влаштували конфлікт у будівлі Міністерства.

Сьогодні о 9.30 правоохоронці отримали інформацію про те, що в будівлю Міністерства юстиції у Рильському провулку проникли 30 осіб та виламують двері. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

На місце події прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група і співробітники спецпідрозділу. З’ясувалося, що в будівлю міністерства із групою підтримки зайшов один із народних депутатів. Вони залишили плакат на дверях, в яких зламали замок.

Правоохоронці затримали та доставили до управління поліції 16 осіб для надання пояснень.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, будуть встановлені обставини конфлікту, зауважили в поліції. У свою чергу, у прес-службі народного депутата Сергія Капліна повідомили, що "секретарі обкомів СПУ з усієї країни на чолі з головою Соціалістичної партії Капліним із самого ранку увійшли в Міністерство юстиції України з вимогами виконати рішення Вищого адміністративного суду і зареєструвати рішення легітимного з’їзду СПУ та законно обране керівництво".

"Більшість членів політради Соцпартії затримані. Вони в автозаку у дворі Мін‘юсту за те, що прийшли на прийом до міністра Петренка для розблокування роботи партії", – заявив сам Каплін у Facebook. Також Каплін писав, що він разом із "політрадою партії" зайшли до кабінету Павла Петренка, попри те, що він був зачинений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus