USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Карантин в Україні продовжать до кінця квітня, – Шмигаль

4 Лютого 2021 11:36
Карантин в Україні буде продовжено до 30 квітня, але швидше за все він буде діяти і після цієї дати.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час спільної зустрічі Європейської бізнес асоціації Глобальний огляд економіки України, передає Новое время.

«Ми будемо продовжувати карантин до 30 квітня. Це швидше за все не кінцева дата, коли карантин буде завершено. Швидше за все він буде продовжуватись в тій чи іншій формі, можливо, з пом’якшеннями, можливо, він буде адаптивним», – зазначив він.

Нагадаємо, в Україні з 8 січня по 24 січня діяли посилені карантинні обмеження. Після їх закінчення України повернулася до обмежень помаранчевої зони.

18 січня Шмигаль заявляв, що Кабмін планує продовжити адаптивний карантин в Україні до 31 березня.

Також він заявляв, що в Україні є регіони, в яких можливо більше ослаблення карантину – до рівня, який відповідав жовтій і зеленій зонам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
питання Показати IP 4 Лютого 2021 12:52
А Шпигаль до того часу протримається у кріслі? :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus